Vrickad handled

Hello! Igår på fotbolls träningen så ramlade man på handleden.Så nu har man ont i handleden ingen.Har haft ont i den i ungefär 2 år nu. Men nu ska jag ta och gosa med Bellas hund Trixi som är här idag för vi ska ha henne en lördag när Bellas bror ska gifta sig. Så hej då. Ska hälsa till Trixi från er alla.Hej då.

















Bye Bye /Urrel


Expressen, Tyck till om TV.

Hello! Nu sitter man här och väntar på att bussen ska komma.Fast det är ju 40 minuter kvar.Men jag är ändå klar.Om man har läst expressen idag och kollat på tyck till om tv. Så har man sett att jag har skrivit in. Andra gången nu och jag tror att jag kommer att skicka in mera gånger. Men nu ska jag gå och kolla på vänner. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

ARG.

Hello! Nu är man arg igen på svenskarna dårå. Patrik Isaksson var ju bäst och ändå så kommer han inte äns till andra chansen. Istället så blir det hon jävla opera sångaren. Hon var så himla dålig men nu kanske jag ska gå och sätta mig vid Jonna igen.Expressen skrev att han var en flopp men det var han inte. Usch så arg jag är nu.... Hej då.
















Bye Bye /Urrel

Lortgris.

Hello!Jag måste erkänna det men jag är verklige en lortgris.Mamma har sagt åt mig att städa innan hon kommer hem men jag har inte börjat än och hon kommer hem vid 18:30 och jag har mycket att städa.Men jag har iallefall en ursäkt varför jag inte har städat och det ä för att jag har tvättat bilen och jag fick inga pengar för det så jag är inte så himla glad.Och så har jag varit med Jonna och kollat på Alvin och gänget.Riktigt bra film faktiskt.Fast den är säkert inte lika bra som Sweeney Todd.För den verkar så bra.Ska se den någon gång nästa vecka hoppas jag på iallefall. Men nu ska jag ta och sätta mig framför tv:n och kolla på något bra program.Jag vet att jag är en tv nörd men jag kan inte hjälpa det.Men nu drar jag. Hej då.













Bye Bye /Urrel

Boring day.

Hello! Idag är det en tråkig dag. Först så slutade man på storängen.Och sen gick min bästa bh sönder :( Gud så arg jag blev då. Var verkligen den bästa jag har.Så om man är tjej så kan man räkna ut att jag är verkligen arg nu. Igår var jag också arg på dagen. För jag kollade på LOST och det slutade så dåligt att jag blev arg över det med. P.s jag såg inspelat så att ingen undrar varför jag kollade på torsdagen och inte på onsdagen. Men jag kollade på greys anatomy på onsdagen. Båda serierna är så himla bra att man inte vet vad man ska göra. Men nu ska jag gå och kolla på tv och äta godis. :) Hej då.














Bye Bye /Urrel


1776

Hello! Idag har jag jobbat på storängen med Jonna och då fick jag reda på att min favorit kalv inte är kvar där längre :( Så himla arg jag blev.Men jag tänkte att det kommer ju alltid nya kalvar.Så jag blev ganska glad igen. Men blev lite arg sen när Jonna blev arg på alla kalvar som inte ville amma.Så då blev man ju arg men man ska ju dit igen i morron. Så nu är jag glad och ska gå och kolla på tv igen. Hej då.















Bye  Bye /Urrel

Shopping galen

Hello! Idag har jag verligen varit shopping galen. Jag köpte en mössa en bh två tröjor två hårspännen. Sen hoppas jag på att det inte var något mer men nu ska jag ta och äta mat är riktigt hungrig har inte ätit något sen klockan halv tre.Så jag är riktigt hungrig. Hej då.















Bye Bye /Urrel

Har jobbat idag.

Hello! Idag har man jobbat med bror min.Har väldigt ont i ryggen. Skrev tyvär inget igår för internet var så segt.
Men igår så var jag med Jonna och spelade bondspelet med hon och hennes bror Robert.Roligt förutom att dom började bråka.Fast dom blev vänner sen igen.Och då spelade vi bluffstopp.Och hade det roligt förutom att vi var rädda att det var en mördare i deras hus. För Roberts dörr small igen när vi skulle gå upp för trappen.Men det var för att det var korsdrag.


I kväll så har vi fotbollsträning men jag får fortfarade inte gå för jag har ont i halsen fortfarande.Vet ej vad det är för fel på mig men något fel är det.Men jag får väl ta och hoppas på att det ska bli bra snart jag har ju inte varit på en ända träning på cirka en månad.Så nu börjar dom väll undra om jag inte orkar gå men det gör jag men jag har så ont i halsen att jag inte vet vad jag ska göra. Men nu ska jag nog ta och gå upp och duscha. Hej då.










Bye Bye /Urrel

IDOL 2005

Hello! Har precis sett klart IDOL 2005 på tv 400. Men nu vet jag ej vad jag ska göra. Kanske kolla på tv eller något. Så nu ska jag dra Hej då.















Bye Bye /Urrel

snart bär det av till tärnsjö

Hello! Nu ska man till syster min. Och äta semla. Gott. :) Så nu måste jag dra för nu ska jag dra. Hej då.
















Bye Bye /Urrel. P.S det blev ett kort inlägg.


Tråkig dag.

Hello! Idag så är det fotbolls träning men jag får inte gå för jag är förkyld :( Så jag skulle åka till stan med mamma istället men så blev det inte heller. :( Det ända roliga med den här dagen är att vi kanske ska åka till Lina och Jimmy.  Det är det ända som ska bli roligt. Vi kanske ska åka till mormor och morfar också. Det är ju också roligt. Nej nu ska jag gå och kolla på tv. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

Sportlov.

Hello! Nu e det då sportlov. Och som jag har längtat. Blir inget långt inlägg för jag är så himla trött så jag ska gå och lägga mig och läsa Män som hatar kvinnor. Riktigt bra bok. Har äntligen kommit in i den. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och ha på lite tigerbalsam på låret. Sträckte det i dag på grund av Håkon.

Huvudvärk.

Hello! Sitter här och har huvudvärk. Idag på innebandyn så krockade jag med Oskar så jag har haft ont i huvudet ända sen dess. Sen efter idrotten så skulle vi till UNT. Vi fick göra våra egna framsidor till tidningen. Mitt lag kom fyra. Nej nu ska jag gå och kolla på tv som vanligt. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

MATTELÄXA

Hello! Har precis gjort klart matteläxan.Och ska sen sätta mig och plugga på kemin så att det går bra. Idag fick vi välja två linjer som vill vill gå och kolla mer om. Jag valde hotell och resturang. Och handel vet ej om jag vill gå det men jag kan inte bestämma mig. Hoppas att vi snart får internet till våran data och inte bara till pappas. För jag vill lyssna på Jens men det kan jag typ inte göra med pappas. Idag så är det träning men jag får inte gå för jag har så jävla ont i halsen.
Idag på konfan så var vi sju pers fast vi egentligen ska vara sjutton stycken men alla var typ sjuka.Så vi fick typ bara göra roliga saker. Sen när man kliver på bussen så satt Frida där så då satt man sig med henne och pratade lite.Det var faktiskt riktigt tyst idag på konfan fast det är det nästan jämt.Men i dag var det extra lugnt.
Idag så kom mamma och pappa hem också. Dom hade inte köpt något godis så jag blev arg.
Imorse så vakna jag av att Curren hade ner en blomkruka i hallen. Men jag tyckte så synd om honom för det satt en jätteläskig katt utanför. Så han och Issjoh var jätterädda. Till och med jag blev rädd för katten lät jätteläskig. Men det kan ju vara så  att jag hörde lite konstigt för jag var så himla trött att jag nog säkert kunde ha sett ett spöke eller något. Jag trodde nästan att jag hade drömt allt men sen så såg jag den omkullvältna blomkrukan och då förstog jag att jag inte hade drömt.
Imorron så är det innebandy på idrotten gissa på om jag är glad eller vad. Nej nu ska jag gå och plugga och kolla på tv som vanligt. Hej då.











Bye Bye /Urrel


Jens Päärjärvi This is.

Hello! Har just lyssnat klart på Jens men this is. Och jag har fortfarande gåshud. Förstår inte men han sjunger så fint att jag får gåshud. Och det är inte ofta jag får det av nån som sjunger. Gud så glad jag blev idag när jag gick ut på hans hemsida och det stog att han hade släppt ett album :) Ska nog ta och köpa det. ;) Nej nu ska jag ta och kolla på tv eller något. Hej då.












Bye Bye /Urrel

Ett till inlägg för dagen.

Hello! Var verkligen tvugen att skriva ett till. Emmie spelar så fint fast jag vet ej vad hon spelar men vad spelar det för roll. Vi ska snart ha musik och Emmie vill ha den här datan så jag borde väll ta och sluta nu. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

I skolan.

Hello! Nu e man i skolan igen och skriver då. Det var läskigt att sova i natt för mamma och pappa är i helsingfors och jag är ensam hemma. Läskigt som kanske inte alla förstår. Nej nu ska jag leta upp nya bloggar eller gamla :) Hej då.



















Bye Bye /Urrel

Pluggar matte.

Hello! Sitter här och gör matteläxan men jag förstår inget så jag struntar nog i att göra den. Jag lämmnar nog in den med nästa läxa eller nåt. Ni som undrar varför jag inte är på träningen så är det för att jag har skit ont i halsen. Nej nu ska jag dra och kolla på tv eller nåt. För jag är inte på humör för något annat än det. Hej då.













Bye Bye /Urrel

Hur röstar svenskarna?

Hello! Jag har bara en fråga och det är hur svenskarna röstar. Dom röstar mer på I LOVE EUROPE. Än på Lullaby. Den låten var ju helt klart bäst :( Och så var han som sjöng så jävla snygg. Nej nu ska jag dra och kolla igen dårå. Hej då.













Bye Bye /Urrel

Pussel.

Hello! Jag håller på att bygga pussel. Ja jag har inget att göra så då blev det pussel. Och det säger typ alla att man blir lugn av. Jovisst jag blir bara med stressad :( Måste ta och komma på ett sätt att stressa ner mig. Men men nu ska jag nog ta och gå och fortsätta lägga mitt pussel. Hej då.














Bye Bye /Urrel

Nästa vecka.

Hello! Nästa vecka är det alla hjärtans dag. Vilket jag hatar. Jag vet inte riktigt varför jag hatar alla hjärtans dag.Det kanske är för att jag gjorde slut med min kille på alla hjärtans dag för tre år sen. Jag vet faktiskt inte. Jag har väll nåt sånt här knäppt i hjärnan som säger åt mig att jag hatar alla hjärtans dag. Men men nu ska jag ta och dra och kolla på tv eller nåt sånt. Hej då.












Bye Bye /Urrel


Min kväll kommer att se ut så här.

Hello! Ikväll så är det pluggning som gäller. Jag vet att jag är en plugghäst men engelska är ju roligt. Men det bli nog lite tv också för det är typ återblick av Lost ikväll och jag verkligen älskar Lost. Så jag är glad att det är tillbaka. Men nu kom bror hem så nu ska jag prata med honom för han är inte hemma så ofta så nu ska jag nog ta och dra och prata lite med honom. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

Natti Natti.

Hello! Ni får inte tro att jag går och lägger mig så här tidigt vare dag men jag håller typ på att bli sjuk så jag vill sova så att jag kan bli frisk och träna på söndag. Hoppas att jag kan det då. För annars så vet jag ej vad jag ska göra. Nej nu ska jag nog ta och få i mig lite sömn. Hej då.

















Bye Bye /Urrel

Host Host.

Hello! Idag så börjar väll förkylningen på riktigt att bryta ut. Så jag får ej gå på träningen ikväll :( Men jag får väll skylla mig själv eftersom jag var med på idrotten i skolan idag. Men det var ju så roligt. För vi hade Mångtempoboll. Vi körde handboll lite konstigt sätt men ändå. Och så körde vi innebandy. Plintfotboll. Och basket. Men mitt lag fick aldrig köra basket. Tråkigt tråkigt. Istället fick vi köra innebandy två ggr och handboll två ggr. Men dom var vi ändå bäst på så det var ju bra. Jag hade inte så bra lag.Jag var med Viktor sara och philip. Philip var det ända som var bra. Han och jag var dom ända som körde hårt. Men vi vann ju iallefall fyra ggr. Så då blev man ju glad åtminstone. Jag tyckte att det var roligt iallefall. Ikväll så är det Gossip Girl så då ska jag kolla på det. Men före det så ska jag nog plugga engelska för det gjorde jag inte går. Jag orkade bara inte och det gör jag inte idag heller. Men men jag får väll ta och plugga ändå jag måste verkligen ha bra betyg på det här. Imorron på matten så ska vi köra teknik åttan så vi slipper matten :) Fy fan så skönt det kommer att bli. Jag längtar tills dess för jag orkar inte med matte imorron. Nej nu ska jag nog gå och plugga. Hej då.








Bye Bye /Urrel

Det ända inlägget för dagen.

Hello! Blir inga fler inlägg för dagen för jag har engelska som jag måste plugga på till. Vi ska skriva en uppsats på torsdag. Vi ska jämföra australienska skolor mot svenska skolor. Så jag måste plugga hela kvällen idag tror jag.Annars så blir det tv:n eller något annat.Men inte datorn.
För jag har en SO uppsats som ska vara klar till vecka 10 även fast det är långt kvar så har jag inte hunnit så långt som jag hade hoppast på.Egentligen skulle uppsatsen vara klart nästa vecka men det var ingen som skulle klara det så vi fick längre tid på oss.

Nu ska jag nog göra något annat än att sitta här men jag kan ju berätta vad jag gjorde igår först.Igår så var jag med Jonna och byggde en snögrotta och sen så värmde vi saft och tog med oss ljus och satte oss i snögrottan och myste.Det var ganska kallt men roligt för vi satt och pratade skitsnack som vi alltid gör men det gör väll alla någon gång bara det att jag och Jonna gör det flera gånger än vad andra gör.Fast det var ju på kvällen för på dagen så åkte jag hem från Luleå med tåg.Och när vi trodde att vi snart var framme så kom dom och sa att tåget var försenat med två timmar. Då blev jag inte så glad för jag ville hem för jag hade inte sovit något på tåget. Så jag var inte särskilt glad för jag skulle egentligen till kyrkan med konfan.Men det kunde jag ju glömma eftersom tåget var försenat med två timmar.Sen efter att Jonna hade gått hem så la jag mig och tittade på tv400 det var idol 2005.Så jag var glad för då var ju Jens med fast det var inte det avsnittet :( Så jag får vänta tills nästa söndag.Men det klarar jag nog av eftersom syrran ändå har dom avsnitttena hemma hos sig.Så det är ju bara för mig att låna dom.Men hon kommer ju aldrig hem längre.Men hon kommer kanske hem på lördag.Det hoppas jag bara för då kanske Jimmy kommer också.

Jag hoppas verkligen att det är något bra på tv i kväll för jag orkar nog inte plugga hela kvällen.

Nej nu ska jag nog ta och plugga lite åtminstone.
Hej då.









Bye Bye /Urrel

Home again.

Hello! Nu é man hemma igen och som jag har saknat alla. Fast jag saknar ju släkten uppe i Luleå lika mycket just nu. Elin var så söt att man kunde äta upp henne. Hon var så gullig med sin lilla plutmage. Längtar tills jag får träffa henne nästa gång.Och alla andra. Fast nu e jag glad att vara hemma igen i lilla huset med alla djur häromkring. Längtar tills jag får träffa Jonna och dom igen. Det var längesen nu. Idag när vi var på väg fick vi reda på att tåget var försenat med 2 timmar så då kunde man ju gå och lägga sig igen men det gjorde inte jag. Utan istället så läste jag Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Den börjar faktiskt bli bra nu vilket jag inte trodde. Nej nu måste jag gå och packa upp för mamma börjar bli arg. Hej då.













Bye Bye /Urrel

RSS 2.0