FAN,FAN,FAN

Nu tycker jag att det är dags att jag blir frisk, jag missar fan skit mycket på praktiken, inte bra alls! fan så jävla irriterande jag trodde jag höll på att bli frisk men icke sa nicke, nej nu mår jag sämre igen, nej nu blir det till att vila ska ta en alvedon och sova tror jag, för så här kan jag inte ha det.



FAN DU FÖRSTÖRDE ALLT JAG HADE BYGGT UPP, NU ÄR JAG SAMMA MÄNNISKA SOM JAG VAR FÖRR, DEN SOM JAG INTE VILL VARA LÄNGRE!



Bye Bye /Urrel






Ya nada volvera a ser como antes!

Så jävla bra låt det här är, jag får gåshud fast det kanske mest är för att Torres är med i videon, men ändå tycker att texten är bra också..




Vad händer ikväll?

Ja ni vad som händer ikväll är inte längre ett mysterium, för bästaste kommer hit, och ja vi kanske är mycket, men just nu är det bara på helgerna vi har tid att träffas för jag har praktik och hon har träningar jämt, och så måste hon ju få va med David också, känns skönt att hon har tid för mig ;P vad vi ska göra det vette fan men jag vet att jag nog kanske behöver prata ur mig lite om det som har hänt den senaste tiden, men vi får se om jag får ur mig nåt..







Du är bäst! Jag hoppas du vet de :)





Bye Bye /Urrel


Promenad i kylan.,

Har varit ute och gått i kylan med Joniie och Caorro, vi gick och satt oss vid ett ställa där man kan grilla och bara lyssnade på fåglarna och pratade lite, var jätte mysig men det blev kallt efter ett tag, och så klart så glömde jag min kamera som jag tänkte att jag skulle ta med, men om man är glömsk som mig så glömmer man den, var nära att glömma nycklarna också men som tur var så kom jag ihåg dom,

Ikväll så kanske jag ska vara med Joniie, får se om hon orkar annars så ska jag försöka få hit en annan person om jag vågar fråga.. nej hörrni det var allt från mig nu ska jag ta mig en alvedon för jag har ont i huvet,



Bye Bye /Urrel

Efter klagomål av bästa vän!

Ja ni efter klagomål av bästa vän! på att jag är negativ hela tiden så tänkte jag ändra på det, har faktiskt varit glad hela dagen idag, fast jag är jävligt trött och funderar tillochmed på att gå och lägga mig så att jag orkar gå upp kvart i fem imorron,
Nej vi höres nu blir det snart sängen




Bye Bye /Urrel

Och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is.

Trött tjej som sitter här och fryser, lyssnar på depplåtar och snyftar i sin ensamhet.

Åh smarte man.

Den människan som sade att historian alltid upprepar sig var en smart man.


One.

Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth

exakt som texten går i U2:s låt så känner jag mig nu, kan inte sluta tänka på det, vafan var det jag höll på med, trodde jag inte var så här längre men tydligen så var det väll så... Nej fan nu blir det inge mer av det här ska ge upp med att leta helt enkelt inte så kul när nån inte vill ha en, även fast det verkade som det när vi var..Tack och adjö med sånna här inlägg på bloggen nu.



Bye Bye /Urrel

Uttråkad...

Pappa ligger och halvtsover isoffan och jag är uttråkad och vill flytta!! så passar på att köra en lista på bloggen bara för att det var så länge sen.




Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: blå
2. hur lång är du: 163
3. vilken hårfärg har du: brunt
4. långt eller kort hår: ganska kort :( vill ha längre
5. piercingar: nada,
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: isblåa
7. hur lång skulle du vilja vara: längre iaf
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: som jag för 4 år sen
9. vill du ha kort eller långt hår: långt som fan.
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: vill ej ha.

Senast du
11. åt: nudlar
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: ”Men jag arbetar!!!!
14. du skrev sms till och vad du skrev: ”Hej, mitt pass har kommit kan du hämta det idag?”
15. sa: men ååååh!
16. kramade: pappa
17. kysste: det tar vi inte här,
19. du spydde: sista april...
20. du skrattade: idag nån gång i skolan,

kärlek
21. förr förra förhållande: -
22. ditt längsta förhållande: nåra veckor ba.
23. med vilken då: Mange
24. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Nermin
25. gillar du någon just nu: njao, lite grann
27. gillar någon dig just nu: No idea
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: typ 0
29. vill du vara singel: ehm nej!
30. vill du gifta dig: Ja,
31. är du gift om 10år: Hoppas det :)
31. Ditt äldsta hångel: 87;a

vänskap
32. den som vet mest om dig: Jonna och Sandra
33. den vän som du har känt längst: Emmie/Jonna
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: många bästa vänner, och flera bra kompisar
35. någon du saknar att umgås med: Helt klart, Emmie saknar man som fan!
36. en av dina bästa killkompisar: Pontus
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Tror det är Emmie som bor längst bort,
38. den du har mest minnen med: Emmie och Jonna
39. bra vänner du inte träffar ofta: några stycken
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja

övrigt
41. musiksmak: lite allt möjligt men mest Lasse och punkband
42. sport: Fotboll!
43. galen eller lugn: galen
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: naj
45. dricker du alkohol: ibland  dåe,
46. har du hört att du borde bli modell: Japp
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: naj
50. vad tänker du på just nu: Hemligt.



Bye Bye /Urrel


flyttdags!

Nu är det dags att flytta igen, fan har bott i tre hus och en lägenhet än så länge och nu blir det de fjärde huset jag bor i, hoppas att det blir så länge som jag bor hemma nu iaf, kanske borde fortsätta att flytta nu, borde ha ringt till min praktikplats idag också menmen, vi får ta det nån annan dag, eller så åker jag dit på torsdag och hälsar på istället,. vi får helt enkelt se.. great att vara borta från skolan en hel månad iallefall! :)




Bye Bye /Urrel

Städdag,

Ja ni idag så tror jag nog det blir en städdag, börjar att flytta imorron så kanske är bäst att börja flyttstäda lite, såg på Eriks blogg att man var först med att gissa rätt på vart han skulle, härligt de :) har nu börjat fundera på om jag ska börja blogga på allvar igen så som jag gjorde i början, tror det blir så, ganska skönt att ha den här bloggen för man kan skriva om allt mellan himel och jord,

helgen har varit väldigt härlig faktiskt, hade ju en dag extra ledigt pga studiedag, men då jobbade jag hos mamma så så mycket ledigt blev det väll inte, sen på kvällen på fredagen så kom Jocke ett tag, på lördagen så åkte jag till bruder och kollade på fotboll med han, alaget spelade mot Hinden och dom förlorade med 1-0 finns bara ett ord att säga och det är pinsamt!

Idag så är det fotboll som gäller och städning då, nej gott folk tror det blir ett till inlägg ikväll och då med bilder från i torsdags då jonna sov över här :)



Bye Bye /Urrel


farväl jupiter

lyssnar på farväl jupiter med Lars Winnerbäck, fan så bra texter den mannen har skrivit, kommer aldrig att glömma den 28 Juli 2010 för då såg jag honom i Gävle, första gången för mig och det var då som jag blev besatt, hade inte ens tyckt om honom före så vad jag skulle dit och göra det vet jag inte, var bara negativ hela resan dit med pappa och hans kompisar, väl där så var jag ännu mer negativ men sen så började Love Antell att spela och då blev jag väl lite gladare, men ville helst av allt bara hem och sova, men sen så började det att närma sig och jag och några till ställde oss långt fram, man kände verkligen att det skulle bli bra, och direkt när han kom ut på scen så var jag fast, efter det så har jag varit kär i texterna, hade gåshud efter låten ingen soldat och ja jag började nästan att grina när det var slut, det har bara hänt en gång före och det var när jag såg R.E.M. första gången och då var dem inte ens så himla bra,

nej egentligen så var det inte det här det här inlägget skulle handla om, men iaf, sitter här hemma helt själv fram tills på söndag eftermiddag, hoppas på att en person som jag inte kommer att nämna vid namn kommer hit ikväll men vi får väll se, ha de gött gott folk.


Lasse den 28 juli och ja ingen bra bild men var så himla darrhänt.


Bye Bye /Urrel

RSS 2.0