Tillbaka från högbo cupen och allt annat.

Hello! Nu är man tillbaka och skriver igen.Nu har man nästan precis kommit hem från högbo cupen vi kom trea eller fyra jag vet inte riktigt vad det blev men vi åkte iallefall ut i semi men jag vet inte hur vi kom.Men jag är ganska nöjd ändå för jag stod imål med en skadad rygg så jag är nöjd för det kunde ha blivit mera om jag inte hade spelat ändå.Men men matcherna före gick bra förutom en.Fast då hade vi en sån himla dålig domare så då ville man inte ens spela för fan.Men men nu ska jag nog ta och packa tills imorron för då ska man jobba.Hej då.Bye Bye /Urrel

Ingen skrivlust.

Hello! Idag så har jag ingen skrivlust alls men men ska väll skriva något antar jag.Typ som att jag ska vara med Emmie ikväll fast jag vet inte riktigt vad vi ska göra men men det får vi se då.Nej orkar inte skriva något så nu ska jag dra och försöka att väcka mamma hon mår inte så bra sen igår så nu ska jag gå och se om vi får nån mat i det här huset.Hej då.


Bye Bye /Urrel

P.s Om en vecka så är jag på högbo cupen.

Städning pågår.

Hello! Idag så var och är man tvungen att städa så det blir ett kort inlägg för snart kommer mamma in efter att ha hängt tvätt och då så blir det mera städning men men det är roligt när man gör det med mamma för hon gör det roligt.Idag så kanske ni förstår att man har städat hela dan men imorron så ska man jobba så jag missar träningen imorron och det är jag inte glad för fast dom ska mest ha kondition imorron och köra jävligt hårt så jag är glad att jag slipper det.Men men nu ska jag nog ta och dra för det lät som om mamma kom in nyss.Hej då.

Bye Bye /Urrel

Ingen rubrik funnen.

Hello! Kom inte på vad jag skulle ha för rubrik idag så då blev det ingen.Men men idag så sova man till tolv sen så lag man sig och kollade på tv tills klockan blev tre och då åt jag frukost,lunch samtidigt sen hade jag träning där det gick skit dåligt om jag får säga det själv också har vi bara två träningar kvar till högbo cupen men jag har bara en för jag ska jobba på torsdag så då blir det bara på tisdag nästa vecka.Men men jag får väll ta och träna själv då.
Igår så hade jag väldigt roligt när jag var till Gustavsvik med Emmie,och Jonna fast man har väll många blåmärken eftersom man alltid slår sig när man åker forsen men annars var det jättekul vi gick ut och badade när det regnade och åskade fast det var så kalt så vi badade bara ett litet tag ute sen gick vi in igen för Emmie frös.Sen så slutade Emmie att bada för hon tyckte att det blev tråkigt men jag och Jonna övertalade henne efter ett tag och då började hon igen ett tag iallefall.Men men mer om det orkar jag inte skriva så nu drar jag.Hej då.Bye Bye /Urrel

Imorgon så drar man till Örebro

Hello! Imorgon så drar jag mamma,pappa,Joniie,Och Emmzi till Örebro pappa ska golfa mamma ska handla massa saker och jag Joniie och Emmzi ska bada i Gustavsvik ska bli skit kul längtar jätte mycket så jag ska nog ta och gå och packa nu så nu drar jag igen.Hej då.

Bye Bye /Urrel

Fotbollskväll.

Hello! Ikväll så är det väll fotbolls kväll för hela kvällen eller ja iallefall hälften av kvällen för först så är det brors match sen så blir det Sverige.Sen så vet jag inte vad jag ska göra men det blir iallefall lite fotboll fast det har det varit nästan varenda dag typ igår så spelade man match mot ullfors vi vann med 1-0 ich jag hade ganska tråkigt i målet för det fanns inte så mycket att göra sen var det holland mot frankrike och jag säger det redan nu holland kommer att vinna.Nej nu ska jag nog ta och klä på mig för snart blir det fotboll.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Väntar på mat.

Hello! Sitter här och väntar på att Jonna ska bli klar med maten för jag är hos henne.Vi ska äta hamburgare och jag är väldigt hungrig så jag börjar att bli otålig så jag kommer nog inte att skriva så mycket mer för nu ska vi nog snart äta.Så nu drar jag. Hej då.Bye Bye /Urrel


Är det någon som vill tälta med mig i sommar?

Hello! Just nu letar jag folk som vill tälta med mig i sommar än så länge är det jag och Joniie som vill men jag vill ha flera så ni kan ju säga till om ni vill för jag vill tälta men det finns inga som vill längre.Så hör av er om ni vill.Alla som vill får kanske vara med om jag säger ja.Men men nu ska jag dra igen det var bara det jag ville säga.Hej då

Bye Bye /Urrel

För idag var sista dagen i åttan.

Hello! Idag var sista dagen i åttan och mitt betyg var väldigt bra fast inte lika bra som Jonnas.Men men jag är ändå väldigt nöjd.För att jag bara går i åttan och jag kan ju höja mitt betyg ännu mera i nian.


                                                                              Mitt betyg var:
                                                                              Bild VG
                                                                              Biologi G
                                                                              Engelska VG
                                                                              Fysik VG
                                                                              Hem och konsumentkunskap VG
                                                                              Idrott och hälsa VG
                                                                              Kemi VG
                                                                              Matematik G
                                                                              Tyska VG
                                                                              Musik VG
                                                                              Slöjd G
                                                                              SO G
                                                                              Svenska VG
                                                                              Teknik VGJa som ni alla ser så hade jag bara 4 G:N och resten VG:N så jag är nöjd.Så nu drar jag och tar mig något gott för det har jag förtjänat.Hej då.Bye Bye /Urrel

Idag så slutar man skolan.

Hello! Idag så slutar man då skolan och sen så är det bara nian kvar sen blir det gymnasiet men men det är inte så lång tid kvar.Så nu är jag glad och jag har världens längsta tid på mig jag som alltid brukar försova mig är i god tid och det är så klart på sista dagen.Men men vad spelar det för roll för jag sluta idag!!! Men men nu ska jag kolla så att allt är fint och perfekt bilder kommer senare hoppas jag :) Hej då.


Bye Bye /Urrel

Precis ätit.

Hello! Har precis ätit klart så då tänkte jag sätta mig här innan jag börjar att flytta upp mina saker eftersom jag ska flytta från mitt rum till syrrans gamla.Men men mer om det kan ni få höra någon annan dag.Idag så hade vi friluftsdag och det sög typ.För vi körde typ kubb fotboll och friidrott det var skit tråkigt.Sen så blev det vatten krig det var det ända roliga.Men men nu är bror hemma så nu ska jag gå och ha det roligt med bror.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Tillbaka från match.

Hello! Kom nyss hem från b-lagets match tränarn var med fast han fick rött kort så han var inte med hela matchen.Men men dom förlorade iallefall med 3-1 men vi vann mot vaksala med 4-1 så det betyder att jag bara släppte in ett mål bra gjort av mig om jag får säga det själv.Men men nu ska jag nog ta och gå och vila eller något för jag orkar inget.Hej då.Bye Bye /Urrel

Gädda på ett kilo.

Hello! Har nyss kommit hem från en fisketur med brur.Det var roligt och skönt.Jag fick en gädda på ett kilo så nu är jag glad.Så idag känns det som om det är min turdag så jag hoppas att vi vinner mot vaksala.Så nu ska jag nog ta och dra och vila lite innan matchen.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Tidig kväll.

Hello! Ikväll så blir det en tidig kväll för jag ska upp vid typ 6 imorron för jag ska fiska mer brur så jag ska nog ta och gå och lägga mig efter cold case  så nu drar jag och borstar tänderna.Hej då.Bye Bye /Urrel

Movie night!

Hello! Det blev ingen fotbollskväll för mig utan istället så ligger jag i sängen och har nyss kollat klart på 88 minutes och nu blir det American ganster och sen så blir det nog smala sussie eller någon rolig film så nu drar jag.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Bortglömd fotbollsmatch.

Hello! Kom nyss på att jag har glömt att åka och kolla på Jonnas match men men orka det jag har typ legat inne och sovit hela dagen fast jag ska snart ut och bada.Sen så är det ju fotboll på tv:n också så ikväll som kommer jag nog inte att skriva något.Men men nu ska jag nog ta och lägga mig i poolen ett tag och sen så ska jag äta.Hej då.

Bye Bye /Urrel

Rabarbersaft.

Hello! Nu är man klar med rabarbersaften som blev väldigt god så nu ska jag nog ta och vila och lägga mig i poolen ett tag.Sen ska jag nog ta och göra något roligt med Jonnie eller något.Så nu drar jag för jag har inget mer att skriva.Hej då.Bye Bye /Urrel

Inte Månkarbos dag idag.

Hello! Idag så är det inte Månkarbos dag.Killarna förlorade mot Tierp med 4-1 och bror och dom förlorade med 2-1 dommarn var skit dålig på brors match och så fick Månkarbo en man utvisad i första halvlek.Så det var inte särskilt roligt att kolla på matchen för alla var på dåligt humör och då gick det ännu sämre.Men men nu ska jag nog gå och ta det lugnt och smörja in mina axlar för jag har bränt upp dom när jag var i Örbyhus idag.Så Hej då.

Bye Bye /Urrel

Tillbaka från match.

Hello! Nu är man tillbaka från killarnas match dom vann med 2-0 skit rolig match att kolla på.Men men det blir inget långt inlägg nu för nu ska jag ta och kolla på tv.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Svensk lista.

Hello! Här kommer en lista om hur många % svensk jag är.
[ ] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[x] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[X] Du har blåa ögon
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobil
[x] Du har ett eget rum
[ x] Du har varit i Danmark
[ ]Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland
[ ] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[x] Du vet vad värnern o vättern är för något
[ ]Din familj har en husvagn
[x] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[x] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[x] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter McDonald´s
[x] Du följer en serie på TV
[x] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, augusti, juni eller december
[ ] Du är blond

19 kryss

Multiplicera antalet kryss med 3. Jag är57 % svensk,
hur mkt är du?

9 GRADER!

Hello! Var nyss ut och kollade hur varmt det är i poolen,vattnet är nästan uppfyllt,och vattnet var hela 9 grader så jag blev inge sugen att bada just nu men om Jonnie kommer hit så antar jag att jag måste för hon vill bada.Så jag får väll ta och gå nånstans där det är kallt men det jobbigaste är att det inte finns något kallt ställle eftersom det är typ 28 grader i skuggan :(

Men men idag så skulle jag och Jonnie egentligen åka in till Uppsala men så blev det inte för Jonnie har fotbollsmatch och då skulle hon inte hinna så vi får åka in imorron istället.Så imorron så kommer jag att berätta vad jag  har köpt.Så att jag slipper säga nu vad jag ska köpa.

Peace out för nu ska jag ut i skuggan och svalka mig.
Hej då.Bye Bye /Urrel

RSS 2.0