Återbesökstid.

Yihoo har fått en återbesöks tid för mitt knä, 21 september så får jag veta om de blir en till operation, som de känns nu så behövs nog de, kan ju knappt stå på de en hel dag i köket, de börjar bli ganska drygt med det. vill kunna träna fullt ut utan att behöva oroa mig för att de ska göra ont... hoppas på att de e bra. skit i om jag ska behöva operera mig igen bara jag blir bra, de e ju inte ens en svår operation.Ledkapsel helvete bli bra snart!

Tråk inlägg.

Fy fan vad jag hatar den här veckan redan, trött på allt, saknar så himla många, mest min pojkvän, saknar även Jenny som jag var tvungen att säga nej till att gå ut och gå med, höll på att få migrän och allt, saknar Cajjan och alla våra roliga resor till ön, saknar Anton och Malthe, vill ha sommaren kvar, hade så kul med dom då, känns för jävligt att jag har en vän som jag är med ibland i den här byn och de e härliga Jenny, alla andra verkar ha sagt upp kontakten med mig... skit kul att sitta hemma typ varje dag. Vill flytta. vill sluta skolan, vill ha lov vill att mitt knä ska vara bra, usch för de här, kanske inte de roligaste inlägget men bättre att skriva av sig såhär än att skriva en pissig dikt eller nåt sånt. peace out hörrni nu vet ni varför de e så tråkigt att skriva


Bye Bye /Urrel

Snälla England skärp er.

Fan jag hatar allt som håller på i London och en del av övriga England. Jag ska dit nästa vecka på lördag och kolla på fotboll, börjar bli riktigt orolig att dom börjar ställa in matcher och allt, jag kommer börja grina om dom gör de, speciellt när jag ska dit, de e min födelsedags present att få se Arsenal - Liverpool, vill inte att de ska ställas in!!!

Bye Bye /Urrel

En sån jävla bra röst!

Fy fan så bra röst han har, älskade honom när han var med i idol tyvärr så kom han inte så långt :( men grym de e han!
Bye Bye /Urrel

Promenad som blev springtur!

Var tänkt att jag skulle ut och gå, men när jag hade gått cirka en halv kilometer så började jag springa, 5 kilometer blev de, och knäet palla så bara bra nyheter idag, så himla glad över de, däremot så var konditonen inte så bra men de e bara att bygga upp igen, känner mig sugen på fotbollen igen men e rädd att bli skadad igen så måste väll bygga upp muskler först, typ allt för idag, blev grymt trött efter spring turen.


Bye Bye /Urrel

RSS 2.0