Tillbaka från bilturen.

Hello! Nu är jag hemma igen.Men jag har inte så mycket tid att skriva för snart kommer mina kusiner hit.Så nu måste jag nog ta och göra mig i ordning.Så det blir inte ett så långt inlägg.
See Yaa Suckers.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Ska snart åka.

Hello! Jag ska snart åka bil med mamma.Men väntar på att hon ska komma hem.Vet ej när det blir.Men men, igår så spelade jag match vi vann med 2-1 fast vi hade kunnat vinna med två noll om jag inte hade släppt in ett jävla skit mål. Men men det är det som händer.Fast jag är jävligt arg.Men jag har väll bara en sak och säga och det är grattis Tierp till seriesegern.Nej nu tror jag mamma kommer.
See Yaa Suckers.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Detta inlägg hoppas jag att jag kommer att få respons på.

Hello! Idetta inlägg ska jag skriva något som säkert många av er inte kommer att gilla men jag bryr mig inte.

Jag hatar verkligen hatar folk som fixar så att man måste ha lösenord och användarnamn för att komma inn.Om man har en blogg är det väll till för att folk ska få läsa inte bara ens kompisar utan dom som vill.Det är lika med bilddagboken jag blir så jävla arg på folk som man måste vara vänn med bara för att få se ens bilder.Det känns som om dom är lite utmobbade eller har något att gömma bara för att man är utmobbad.Hoppas att många håller med mig om det här.För jag hatar när folk gör så.Om ni inte tycker som mig så får jag väll ta det.Nej nu ska jag ta och dra hoppas att många håller med mig.
See Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

Hemma efter träning och match.

Hello! Nu är jag hemma från träning och killarnas match.Det blev två-två.Väldigt rolig match faktiskt.Men träningen var däremot inge rolig för det var ganska jobbig i slutet.Nej nu ska jag nog ta och dra så som ni ser så blev det ett kort inlägg.
See Yaa Suckers.
Hej då.Bye Bye /Urrel

Jag har varit ute och gått.

Hello! Jag har nyss varit ute och gått träffade många roliga.Fast det var ganska kallt.Carro cyklade och jag och Jonna gick.Har ganska stela fingrar just nu eftersom jag inte hade så mycket kläder på mig.Men det här blir ett kort inlägg för jag ska ta och borsta tänderna sen ska jag nog ta och kolla på vänner eller nåt sånt.
See Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel


Ny duschad.

Hello!

Har nyss duschat och sitter ju nu såklart vid datan.

Idag så har skolan varit  en pest som man bara vill bli av med, men man får väll försöka att  orka ändå.
Idag så har jag också haft tid med fotbollsträning,skit kul fast det var ganska jobbigt ändå,men men,som tur är så har vi ännu inte haft årets hårdaste träning men den kommer säkert snart.
Men men,på lördag så har jag match sen så ska jag kolla på killarna efter.
Hoppas att vi vinner och att killarna vinner.
Imorron så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag gissar på att jag kommer att vara med Jonna,vi kommer säkert att gå till ICA eller nåt sånt,kommer säkert att kolla på nån film eller sånt.Nej nu ska jag nog ta och dra för jag ska nog kolla på tv.

See Yaa Suckers.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Hemma igen från Åland

Hello! Nu är man hemme igen från Åland åkte dit med fotbollslaget för att spela match men den blev inställd så det blev ingen match så då hade vi ju åkt i onödan.Men det var iallefall väldigt roligt och det gick bra för mig på spelautomaterna för en gångs skull vilket inte är likt mig,Men men nu ska jag nog ta och kolla lite på tv eller nåt sånt.See Yaa Suckers.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Ingenting att göra så då blir det bara, bla bla bla på bloggen.

Hello! Just nu har jag ingenting att göra och det finns inget att kolla på på tv:n så jag har tråkigt eftersom Jonna är sjuk och jag vill inte bli smittad igen så jag håller mig undan så att jag kan vara med på matchen på söndag mot åland så då ska man ut och åka båt.Älskar det!! Men men ska nog ta och dra och lägga mig och kolla på vänner.See Yaa Suckers.Hej då.
Bye Bye /Urrel

R.E.M 7 September I see you there.

Hello! Idag så fyller jag år och jag har fått många presenter men en var extra bra.alla som känner mig dom vet att jag älskar R.E.M och så näst sista paketet jag fick så låg det en biljett till R.E.M:s konsert i stockholm den 7 september.Och jag började till och med att grina bara för att jag blev så jävla glad.Ska gå med syrran och jag längtar så jävla mycket fast jag undrar hur trött jag kommer att vara dagen efter i skolan för konserten är klockan sju och jag börjar dan efter klockan 8 men jag måste åka med bussen tio över sju. Så jag kommer att vara helt död då.Men men nu ska jag ta och stirra på min biljett sen ska jag nog gå och lägga mig.See Yaa Suckers.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Jag fick presenter igår.

Hello! Igår så var ju Jonna Emmzie och Carro här och jag fick presenter.

Jag fick av:
Emmie:Två chips påsar och en hundring och ett kort :)

Jonna:
Ett linne och en jätte godis klubba med små godisklubbor i och ett kort så klart och 1 euro cent.Så jag blev rik enligt henne :)

Carr:Hårspray och hårmousse eller hur det nu stavas och så fick jag linas kvällsbok ett och två :)Och det jobbigaste av allt är att jag måste städa hela dan för att vi stökade till här hemma igår.Osmart. och så har jag ingen att vara med för både Jonna och Carro har fått halsfluss just nu.Skit kul.Och Emmie vet jag inte men men.Nu ska jag väll ta och städa eller nåt.See Yaa Suckers.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Imorgon så får jag presenter av mina vänner.

Hello! Imorron så kommer carro emmzie och joniie hit för att fira att jag blir femton.Fast jag fyller år på måndag och jag håller på att längta ihjäl mig för jag vill inte vara fjorton längre utan jag vill vara femton och så vill jag ju så klart ha paket.Längtar längtar.Ska bli så kul och se vad man får i morron och så får man ju tårta och allt ju så klart.Berättar imorron vad jag har fått.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Världens underbaraste dröm.

Hello! Inatt så hade jag verkligen världens underbaraste dröm fast jag vill nog inte gå in på vad den handlade om men den var jätte bra.Igår så drömde jag också en bra dröm men den här var fan bättre.Idag så har jag städat hela dagen tråkigt tråkigt.Tycker verkligen inte om att städa.Idag så ringde Jonna och frågade om jag ville kolla på damernas match i kväll men jag tror inte att jag vill.Man vet redan att dom kommer att förlora också är det väldigt kallt ute så jag är inte så sugen på att sitta på en kall bänk och kolla på några där man redan vet kommer förlora.Nej nu ska jag ta och lägga mig i sägen är jätte trött.Sommnade vid typ nio igår kväll sen sov man hela natten.Det var väldigt skönt för jag har inte kunnat sova förut.Nej nu drar jag.See Yaa Suckers.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Ögon som är röda som helvetet.

Hello! Sitter här med ögon som är jätteröda.Har gosat med katterna mina och eftersom jag är lite allergisk så började det att klia i ögonen och jag började att nysa.Jag hatar det men jag är inte lika allergisk nu som jag var förut iallefall men det är inge roligt att ha katter och inte kunna klappa dom så mycket jag vill.Men men.Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.Mamma vill att jag ska tvätta förnsterna så jag får väll ta och göra det antar jag.Det är ju så klart inget roligt väder så det går inte att bada och det hatar jag skit mycket.Så just nu hoppas jag på värme igen.Men men nu ska jag väll ta och gå och tvätta fönsterna.See Yaa Suckers.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Fotbolls lista.

Hello! kommer nu en liten lista om vad jag spelar för position och sånna saker på fotbolls plan.Position:
Målvakt.

Nummer:
1.

Spelar i:
Månkarbo IF

Forward eller back?
back.

Mål eller pass?
pass.

Konstgräs eller gräs?
Gräs.

Zlatan eller Henrik Larsson?
Zlatan.

Träning eller match?
Match.

Nike eller adidas?
Nike.

Favoritspelare:
Kim Källström.

Älskar du fotboll mer än allt?
Ja.

Höger eller vänster fotad?
Vänster.

Hur länge har du spelat fotboll?
8 år nåt sånt.

Är dina föräldrar intresserad av fotboll?
Ja,fast mest pappa :P

Blir du laddad av musik inför match?
Ja.

Spelar du i ett dam/herr - lag eller ungdomslag?
Ungdomslag.

Vilken division isf?
2 a.

Brukar du ha mycke skador under en säsong?
Foten och ryggen oftast i sånnafall.

Ursprungsklubb?
Månkarbo IF.

Gillar du att spela inomhusfotboll?
Nja lite.

Vad spelade du på för position från början?
målvakt och back.

Tror du att det här året kommer bli ett bra fotbollsår?
Ja.Det var allt om mig som fotbolls spelare.Men men nu ska jag dra skriver igen i kväll tror jag.See Yaa Suckers.Hej då.


Bye Bye /Urrel

RSS 2.0