Yoo!!

Yoo!! hur mår alle idag då?! så vad ska alla göra i kväll själv ska jag sova och bara vila vila vila :) men nog om mej nu fast då har jag ju inget och skriva om men iallefall jag ska kanske åka och fiska idag om nån vill följa med ´mej men det tvilar jag det är aldrig någon som vill fiska med mej om det är pågrundav att jag är bra vet jag ej men men . alla dagar som är kvar av den här veckan ska jag vila vila vila...i morron kommer lina hem och ska jobba :) :( roligt men ändå tråkigt för hon kommer säkert att vara arg hela tiden men spela roll! :)
Néj nu vet jag ej vad jag ska skriva hejdå! :) alla killar som läser min blog hejdå ;) <3

Yoo!!

Yoo!! hur mår alle i dag då? i dag har jag kollat på när vi spelade fotboll mot  vaksala var inte med har tämjt ut ledbandet inte bra inte bra! :( det blev 1-1 vi har chans att komma två hoppas hoppas! :) i morron ska jag till kyrkan jobbigt att gå upp så tidigt ska upp vid typ 9:00 usch! inte kul inte kul! :( sen  efter det vet jag inte vad jag ska göra vänta  på att pappa kommer hem från prag så att jag kan få godis mycket kul mycket kul! :) sen måste jag ju plugga har tyska prov på tisdag och matte prov på onsdag jobbigt :( sen måste jag hitta tid att kunna vara med Jonna måste ha tid med det också annars så kommer vi inte att ha någon tid nästa vecka att prata förutom i skolan men det vill vi ju inte vi vill ju prata om andra saker ni vet! :) sen hoppas jag att bella och johan kommer hem för då blir det spel spel spel och jag är spel sugen som tusan! :) sen kanske lina och jimmy kan komma också för då blir det ännu mera spel spel spel och då behöver jag inte spela några spel näst nästa vecka :) och då blir johan,bella,lina och jimmy glada för då slipper dom höra vill ni spela spel vill ni spela spel.jag vet att jag är tjatig men jag är spelberoende hihihoho! :)


Hej då ! ses nån annan dag ! :) då jag är på skriv humör vet inte när det blir eftersom jag har så många läxor just nu men får se någon annan dag nu ska jag läsa tidningen solo hejdå! <3


RSS 2.0