Har det lugnt.

Hallo Sitter här och jobbar hos mamma. Men just nu är det inget folk så jag kan bara ta det lungt och sitta här vid datan. När jag kommer hem i kväll så ska jag duscha och sen ska jag nog ta och sova.Är jätte trött på att jobba just nu men vad gör man inte för pengar (Y) får ju lite iallefall och allt det kommer säkert att gå till julklappar. men men det är ju bara jul en gång om året.Nej nu måste jag ta och dra. jag tror att det kommer folk nu.
Hej då.Bye Bye /Urrel

Lyssnar på punkrock och pluggar.

Hallo! Sitter här och lyssnar på radioaktiva räkor och KSMB. och så "pluggar" jag ju så klart. Men jag tyckte att jag förtjände en paus för jag har faktiskt pluggat i en halv timme nu,så det var dags att ta det lugnt.Annars idag så har det inte hänt så mycket.Gått i skolan och bara tagit det lugnt.Imorron så ska jag och Carro på programbesök på högbergs, vi ska kolla på hotell och resturang.Hoppas att det kommer att bli roligt.Imorron har jag också fotbolls träning och då så blir det löpning och styrka för hela skiten.hoppas att det inte blir lika jobbigt som förra veckan. Nej nu ska jag ta och plugga igen.Bye Bye /Urrel

Allt blev bra men nu är allt dåligt igen.

Hallo! Allt skulle så klart bli bra igen,sen så ska man ju såklart förstöra det igen.Jag vet inte vad det är med mig,men så fort jag hittar en kille som jag tycker om så ska jag förstöra det så jävla mycket.Allt blir ju då så himla dåligt och man orkar inte med något.Nej nu ska jag fan lägga mig i sängen och bara ta det lugnt och tänka på hur allt gick så jävla dåligt.

Bye Bye /Urrel

Dina ögon är det ända som jag kan tänka på.

Kan den här dagen bli ännu värre? Låt mig tänka ja det kan den säkert.För du kommer säkert att säga att du inte gillar mig längre.Jag kommer säkert att missa fringe,har säkert gått upp i vikt av alla mina jävla glassar som jag har ätit för att tröstat mig själv.Allt är bara piss den här veckan,och inte nog med det så har jag ingen att gråta ut hos för Jonna är inte hemma.Allt är verkligen piss,inte nog med att du inte tycker om mig men jag har ju börjat att typ bråka med en av mina vänner pågrundutav dej också.Allt blir dåligt av kärlek,jag kan inte ens förklara hur mycket jag tycker om dej.Altt förstörs av svartsjuka och allt sånt.
Saknar att ha dej bredvid mig och bara mysa,saknar den första november när du var här och bara myste med mej,då var allt fortfarande bra,nu är allt piss och jag blir bara mer och mer kär i dej,men det verkar inte som om du blir det.Känns som om jag kommer att tycka om dej föralltid </3
Bye Bye /Urrel

Pluggdag.

Hallo! Ikväll så kommer det inte bli mycket tid kvar till datorn.Jag måste plugga matte och det kommer nog att ta hela jävla kvällen eftersom jag inte förstår något alls.Är så jävla tråkigt.Men men,ska nog ta och dra nu.Måste plugga.Men jag lovar att jag ska försöka att bli bättre på att skriva.

See Yaa Suckers.Bye Bye /Urrel

FÖRLÅT!

Hallo! Det här inlägget skriver jag bara för att jag vill säga förlåt till min bästa kusin Jesper!
Förlåt om du blev arg på mig igår.Men liksom det kändes som om du bestämde över mig och allt sånt.Och liksom jag vill inte bråka med dig.
Du är bäst på att ge råd till mig men ibland så får du tänka dig för innan du skriver nått sånt som du skrev igår.Fattar du inte att jag blev ledsen av att du skrev att jag ska skita i han?
Asså jag vet att han är en player men som jag sa, jag kanske kan få honom att ändra sig! Om jag inte får det så får jag väll ta det,men liksom jag vill veta hur han är med mig och inte med alla andra.Jag vill aldrig sluta be om råd av dig men ibland så blir det bara för mycket.För liksom alla mina vänner säger redan dom där sakerna i skolan så då vill jag helst inte höra hemma också,och speciellt inte av min släkt.Dom ska bara vara där när man vill att dom ska skriva sånna där saker.Men jag kan säga dig att du antagligen har rätt om honom.Så jag tror nog att jag ska sluta prata med honom.Hoppas att du förlåter mig,min BÄSTASTE KUSIN!! <3. (Förlåt tll alla andra kusiner som läser det här, ni är också bra men inte på lika sätt!)Bye Bye /Urrel


Idag plugg imorron myskväll.

Hallo! Idag så har det verkligen varit en plugg dag,har fysik prov,tyska läxa och engelska läxa tills imorron.orkar verkligen inget av det.Men jag har varit väldigt duktig och pluggat till allt.Är riktigt stolt faktiskt.Annars så har dagen inte varit nå vidare.

Men imorron så hoppas jag att det blir bättre.För då ska jag Fillan och Carro kanske Jonna,ha myskväll och berätta massa hemlisar och bara mysa och kolla på idol.Längtar som satan, (Ursäkta uttrycket) Sen i på lördag så ska jag sova så in i norden.Sen på lördag så är det farsdag och då ska vi först till mormor och morfar,sen så drar vi hem,och sen på kvällen så kommer Lina och Jimmy och Johan och Bella.Längtar för då blir det mycket prat,länge sen man träffade dom sist.Sen är det ju tyvärr dags för en ny skolvecka och då blir det plugg igen.Nej nu måste jag ta och dra.Måste fortsätta att plugga nu.

See Yaa Suckers- Urrel


Bye Bye /Urrel

RSS 2.0