Fucked up!

Allt är sämst just nu, så funderar på att ta en bloggpaus ett tag, kommer uppdatera nån gång ibland då jag känner för det, har alldeles för mycket press på mig just nu, om jag fick bestämma så skulle jag flytta här ifrån direkt.
Tänker på alltför mycket och det gör att mina magproblem kommer igen, har sluppit dem i en månad men nu är dom tillbaka, känner inte för någonting längre, känns som om alla hatar mig, jag känner mig ful och allt också., kanske blir bättre när jag kommer ut på praktik jag hoppas det verkligen för så här kan jag inte ha det, men puss alla ni som läser, hoppas jag har kvar er när jag är tillbaka.


Bye Bye /Urrel
(min fina pojkvän har fått mig att bli gladare iaf så det har ingenting med honom att göra för han är bäst♥)

still sad.Blir låt istället för något skrivet,


Bye Bye /Urrel

...

To depressed to write something

Bye Bye /Urrel

Frisk!

Kroppen är frisk men huvudet är fortfarande lika sjukt som vanligt. Min kära vän Ida skrev på facebook idag på datakunskapen "Alla vi som hatar Liverpool" och sen sa hon åt alla att gilla statusen, kan ju säga att det blev krig mellan alla tillslut, skit härlig dag iskolan, fast nu är jag trött och måste plugga, så nu är det slut för dagen, bjuder på lite psyko bilder!Lägg märke till att bilderna är SJUKT gamla!Bye Bye /Urrel

Still sick.

Är fortfarande sjuk, har inte ätit nåt sen i lördags kväll och om jag har det så har jag velat spy upp det direkt. huvet dunkar, fan hatar att vara sjuk, orkar inget och jag har slutprov i livsmedelskunskap på fredag så jag måste plugga på till det, och sen har jag en engelska bok att läsa ut tills nästa vecka och skriva massa om, en uppsats om ungdomsfylla ska in nästa vecka på torsdag, och jag har prov i servering på torsdag nästa vecka också, det ska märkas att man snart har praktik har jag märkt, längtar tills dess just nu, slippa skolan i 4 veckor, känns ljuvligt, slippa lite klasskompisar som jag har tröttnat på, fast sen när man kommer tillbaka till skolan så har man nationellt prov i engelska, får se hur de kommer gå, nej det var allt för idag, orkar inte skriva nåt roligt så lägger ut en bra låt istället :)
Bye Bye /Urrel

Snurr!

Mitt huvud snurrar och min hals gör ont, jävla förkylning att aldrig försvinna, kommer och går som den vill just nu. försöker med allt som brukar göra mig frisk. Dricka te, äta frukt och alla sånna saker, försöker att tro att jag mår bra genom att sminka mig det hjälpte inte heller, ser iaf snygg ut nu, vill till uppsala och träffa min älskling, förhoppningsvis så blir det så imorron :) vill till syrran också men har ingen skjuts och orkar inte åka buss, så det får bli nån annan gång också, tänkte bara säga det, bjuder på lite bilder på mig nysminkad och sjuk, inte en bra kombination
Bye Bye /Urrel


20 mars 2007♥

Snart är det 4 år sen det hände, finns inga ord att beskriva hur mycket jag saknar dig Bea, bara att tänka på hur rolig du var gör mig glad. älskade din humor, och att du var lika fotbollsgalen som jag. jag kände att jag kunde lita på dig, att det har gått 4 år förstår jag inte, det är inte möjligt det känns som om det var igår som vi lärde känna varandra genom lunarstorm. nu är du borta föralltid och jag kommer aldrig att få träffa dig, den finaste människan som fanns. Tack för att du var min vän, förlåt för att jag inte fanns där för dig när du behövde det. Puss vännen kommer tänka på dig på din dag. Min bästa vän♥ Tanken på att du finns i himlen och försöker hjälpa mig igenom allt det dåliga får mig att vilja leva.
Puss Bea du hjälper mig även fast du inte finns längre♥
Bye Bye /Urrel


I become the hunter!

Så tråkig dag jag har haft, kan ju säga så här om folk skulle lägga ut allt som jag har skickat fel på felsms.com så skulle det bara vara sms från mig, skicka fel idag, duktigt av mig, fick höra att jag var ful som få, och att jag var dum i huvet, men är ganska van vid att få höra de, jävla tärnsjö bor på att vara störiga, tur att det finns vissa snälla där som t.ex. min syster ♥ men aja, lite kul har jag haft idag också, fast mest tråkigt, jag och Ronja deppa ihop totalt på lunchen, har nog aldrig varit så deppig. fy fan, så hoppas på en bättre kväll nu, hoppas att slutet av veckan blir bra, vet inte riktigt vad jag ska göra men ändå. nej allt för idag, lägger ut lite dåliga cam bilder också,Bye Bye /Urrel

Breaking up with god.

Ända sen The Ark kom ut med sitt första album har jag varit fast, lyssnade väldigt ofta på dem förut men nu var det ett tag sen, det har gått i vågor, och nu när dem ska splittras så kommer jag inte få se dem, har aldrig sett dem live förut och jag skulle gärna vilja, men tyvärr så är det slutsålt på båda deras konserter i Uppsala, så jag får nöja mig med att lyssna på deras gamla och goa låtar.
Allt för idag faktiskt för jag måste verkligen plugga,


Bye Bye /Urrel Jag saknar mig älskling♥

Joachim♥

Min Joachim han kan vara det bästa som har hänt mig, jag hade en dålig tid i mitt liv, och min vän Jonna sa åt mig, börja skriv med han, iaf som vän han kanske kan få dig gladare och du slutar tänka på allt som är dåligt. och oj så rätt hon hade.
När vi hade skrivit en vecka kände jag, fan han vill jag ha som vän, (jag gillade en annan då konstigt nog) han var verkligen jätte snäll och rolig. Efter några veckor som vi hade skrivit så var det nyår och jag sa till honom att jag gillade en annan, han tog det väldigt bra och sa åt mig att säga de till den personen och jag gjorde de, det slutade inte så bra, jag blev ledsen och han tröstade mig väldigt bra.
Idag är jag väldigt glad över att det inte blev så bra med den andra personen för Jocke har gjort mig så lycklig. Första gången vi träffades var faktiskt i somras då jag var med Jonna i Uppsala och hade stadshäng. Jag kommer inte ihåg så mycket av det, däremot andra gången vi träffades som två stycken som gillade varandra det var när jag och Cajjan skulle på bio, vi träffades i typ en timme eller nåt och jag kände direkt att det var nånting mellan oss, jag kände att jag gillade han väldigt mycket och jag hoppades att han gillade mig också.
Efter det har det blivit några gånger som vi har träffats och när jag är med honom så känner jag mig lycklig, kär, inget kan skada mig, allt är bra, han gör mig till en gladare tjej, jag har slutat med att må dåligt, han har fått mig att förstå att jag är bra som jag är, jag vet att han kommer läsa det här och jag hoppas att han förstår hur mycket jag gillar honom♥ tack för att du finns älskling♥Bye Bye /Urrel (Svans) 


Svans!

Lovade Jocke♥ att skriva att jag saknar han vilket jag gör, så nu skriver jag det, hoppas han blir nöjd över att jag skriver det här. Saknar dig plutt♥Bye Bye /Svans (hoppas du är nöjd nu)

I hennes små skor.

Ja ni i hela mitt liv har jag fått höra att jag har små fötter och visst jag har de, men det hjälper inte att tjata på mig att jag har små fötter, dem växer inte bara för det. Men tänkte faktiskt visa en bild som visar att mina fötter är större än nåns ;)
thihi ser ni jag har större fötter ju!
Bye Bye /Urrel

RSS 2.0