Svart fläckig tröja som ska vara vit.

Hello! Sitter här med min vita tröja som har stor mascara fläckar på sig bara för att jag började att grina lite nyss på cold case.Men inte kunde väll jag vet att jag skulle börja grina när man fick reda på hur det hade gått.Det var ju hemskt.Men men nu ska jag nog ta och kolla om det finns nån bra film att kolla på.
Hej då.

image10

Bye Bye /Urrel

Hello Again!

Hello! Nu har man inte skrivit på länge igen men men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis så kommer jag att skrvia mycket i sommar.Men men idag så har jag och pappa fixat upp poolen och igår så spelade jag match så den här helgen har det varit mycket att göra.Men ändå så har jag inget att göra just nu.MEN MEN! Jag får väll ta och nöja mig med att det är sommar och väldigt varmt.Men nu orkar jag inte skriva nå mer för jag vet inte vad jag ska skriva.
Hej då.


Bye Bye /Urrel

Now i'm back.

Hello! Nu är man tillbaka.Jag har inte hunnit skriva något bara för att pappa har haft datan med sig från i Måndags.Men men idag så har jag konfirmerat mej.Fick 3400 i bara pengar och sen fick jag massvis av smycken så nu är jag glad fast det är tråkigt att det är slut för nu kommer jag inte att träffa dom som jag har träffat där.Men men mer orkar jag inte skriva så Hej då.
Bye Bye /Urrel

Inte skrivit på länge.

Hello igen alla läsare! Har inte varit ute på bloggen så himla länge för jag har inte haft någon lust men nu är jag tillbaka.
Men jag har ändå inget att skriva.Förutom att jag var på grönan i går med konfan det var faktiskt väldigt roligt fast jag åkte inte så mycket eftersom jag är höjdrädd och allt sånt.Men men dom andra åkte jätte mycket så jag satt där med Lea och kollade på alla som åkte.
Men men mer orkar jag inte skriva.Så nu drar jag.
Hej då.


Bye Bye /Urrel

Urrel is back.

Hello! Nu är man tillbaka fast jag kom hem i lördags kväll men jag har inte varit sugen på att skriva.Men men i dag så har jag haft konfa och sen har jag tränat och gått i skolan så klart.Men annars så ska jag nog ta och plugga lite på matten för vi har matte prov imorron och jag tror att jag kommer att få IG med välldig mycket för jag fattar noll.Så det kanske är dags att jag ska ta och plugga lite.Så nu drar jag igen men jag hoppas att jag skriver imorron efter fotbollsmatchen.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Bye Bye Månkarbo hello Porto

Hello! I natt vid halv tre något så åker vi hemifrån och sen bär det av till Porto och guud vad jag längtar fast jag kommer ju ändå att sakna lilla sköna fina Sverige och katterna och fiskarna och kompisarna så klart.Men nu har jag inte tid att skriva nå mer för jag måste nog ta och packa lite mer.Fast vet ni vad det bästa är det är att jag började att packa iförrgår så nu är nog Jonna glad för jag packade senare.Men nu drar jag vet ej om jag kommer att skriva något när jag är i Porto.Får se.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Robin försvinner.

Hello! Ännu en person som slutar att blogga och ännu en blogg att inte läsa längre.Usch det är så himla hemskt varför ska det just hända mig jag som alltid har läst Robins blogg.Hans blogg var den första jag läste.Så jag är ledsen nu så jag ska nog ta och lugna mig lite med bloggen jag med.
Hej då.

Bye Bye /Urrel


6-0

Hello! Nu har man kommit hem från brors match där det blev 0-0 före det så hade jag match vi vann med 6-0 så om ni följer min blogg så vet ni att jag står i mål så det betyder att jag inte släppte in något mål,Så jag är glad fast jag har tappat bort min nyckel och jag vet inte vart den är så om nån vet så berätta det för mig.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

Laddad för match.

Hello! Jag är laddad för match fast den är i morron men jag vill spela så himla mycket.Så jag längtar.Men jag har inte så mycket att skriva för jag är inte på humör men iallefall på valborg så var jag med Emmie som ni vet men jag var också med Lia,Jonna,Elin,Anton och Linus vi gjorde typ inget men det var ändå ganska roligt.Men jag orkar tyvärr inte skriva några detaljer mer än att det var roligt.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

RSS 2.0