Knäet.

Ja ni nu har jag varit borta från bloggen länge igen, har hunnit kolla upp mitt knä och tydligen var det inget fel med det, men ska gå hos sjukgymnast i nån månad och bygga upp musklerna för min läkare trodde att det var därför jag har ont, så ska vänta 3-4 månader och om det inte är bra då så blir det antagligen en ny operation, hoppas jag slipper det att det bara är att musklerna har försvunnit för nu vill jag börja träna igen.


Hoppas att allt är bra med er nu har jag inte tid mer er nå mer,


Gammal bild på mig men skit i det ;)
Bye Bye /Urrel

Trött på skolan..

Gud vad jag vill hem och sova just nu, e sjukt trött.

Tyckte de var dags att börja blogga igen, Jocke min fina pojke har tjatat på mig ett tag nu, så därför tyckte jag att jag kunde blogga nu. Nej har egentligen inte tid med det här, men orkar inte med att göra mina uppgifter, nej vi hörs nån annan dag hörrni..

Bye Bye /Urrel

Näthat.

"Det drabbar inte minst de unga. Den 16-åriga ­tjejen som råkar hångla med någon och sedan brännmärks som ­byhora. Den ­fysiskt svage killen som får stryk och sedan skrattas ut på forum".
31/8-2011 Aftonbladet.

Snack om näthat och anomynitet, den där text raden fick mig att minnas mina förra år, i 2,5 års tid fick jag höra ibland att jag var horan i byn. jag brännmärktes verkligen, så såfort jag läser om näthat och allt sånt så kan jag inte annat än att bli sur, jag är Emma i "fjorton suger" tjejen som alla killar tror har de så lätt men som tjejer kallar hora. De e verkligen inte lätt att leva med internet och allt som kan hända...
Bye Bye /Urrel

RSS 2.0