Elin nedsövd.

Hello! Nu sover Elin så nu måste man vara tyst för annars så vaknar hon och då blir det inte lätt att få henne att sova igen.Innan hon fick sova så badade jag henne hon skvätte ner mig väldigt mycket men det var roligt :) imorron så vet jag inte riktigt vad vi ska göra men i över morgon så drar vi hemmåt till min lilla hem by.och curren och issjoh.curren har inte varit inne på hela tiden som vi har varit borta så det blir till att leta efter honom sen.Men nu drar jag. See Ya Suckers.Hej då. -:


Bye Bye /Urrel

Kusinen Elin.

Hello! Sitter här hos kusinen Elin just nu och skriver.Snart ska vi ta och gå ut med hundarna Ozzy och Jiva. då ska Elin ligga i vagnen och titta ut på allt roligt just nu så sitter hon vid tv:n tror jag så jag ska nog ta och gå ut och titta till henne snart. Så jag ska nog dra nu men jag lovar att jag ska skriva när jag kommer hem.See Ya Suckers. Hej då.

Bye Bye /Urrel

Trötta små ögon.

Hello! Här sitter några trötta små ögon var på fest i går och gick inte och la mig förns typ halv tre så jag är ganska sliten och så ska man sitta i en varm jävla bil och inte kunna sova heller.Undrar vad jag ska få nöja mig med.Nej nu ska jag väll gå och ta och packa det allra sista sen så får vi se om jag skriver något när jag är i Luleå.Hej då.
Bye Bye /Urrel

Detta inlägg visar att jag har verkligen för mycket tid vid datan.

Börjar med en liten lista sen blir det femtio sanningar om mig.

() Hångel | Pussar (x)
() Morgonpigg | Morgontrött (x)
(x) Högklackat | Lågskor ()
() Piercing i naveln | Piercing i läppen(x )
( ) Nybäddat | Ikke nybäddat (x)
(x) MSN | Skype ( )
(x) Förhållande | Strul ( )
( ) Finnar | Fräknar (x)
(x) Vit choklad | Mörk choklad ( )
(x) ICA | Coop( )
(x) Surt | Sött ()
( ) Lakrits | Choklad (x)
(x) Tuggummin | Halstabletter ( )
(x) Kärlek | Vänskap ( )
(x) Sova | Äta ( )
( ) Frukost | Lunch (x)
( ) Majs | Gurka  (x)
( ) Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder (x)
(x) Linser | Glasögon ( )
(x) Småbarn | Tanter ( )
( ) Stockholm | Göteborg (x)
(x) Japan | Kina ( )
( ) Läppstift | Läppglans (x)
(x) Vatten | Oboy ( )
( ) Öl | Saft (x)
( ) Vinter | Sommar (x)
(x) Snö | Regn ( )
1.Mitt namn är Lovisa Anna Maria Bergstedt.

2.Just nu är jag inte kär men jag har många som jag tycker om. 

3.Jag kommer aldrig att orka skriva hela den här listan.

4.Mina första riktiga bästa vänner var Emmie och Jakob.

5.Fast nu är det Jonna.

6.Jag är inte rik men jag har ändå jämt pengar på nåt sätt.

7.Jag har aldrig gått på dagis eller dagmamma.

8.Jag har alltid älskar Björn Rosenström och den första låten jag hörde med honom var Lurad.

9. Jag har blåa ögon

10.Jag har en bror och en syster fast ingen bor hemma.

11.Jag älskar Jens Pääjärvi.

12.Jakob är den jag har känt längst.

13.Min första kärlek enligt mamma var Jakob.

14.När jag ska åka till Luleå så ska jag åka till Kalix en dag och gå till musik högskolan bara för att Jens Pääjärvi går där snacka om att vara desperat.

15.Jag hatar alla små kryp utom nyckelpigor.

16.Den 17 augusti ska jag till Åland och spela fotboll. 

17.Jag önskar ibland att jag fortfarande var liten

18. Jag måste gå på toa

19. För så skrev jag jämt dikter i ett block fast jag gör det inte längre för blocket är fullt av massa killars namn så var glada om ni står med.

20.Jag har en vit bh på mig nu.

21. jag har haft tandställning

22.Jag spelar fotboll jag står i mål.

23.Jag älskar att skratta.

24. Jag vill ha tre barn och alla ska vara födda innan jag är trettio

25. Jag fastnade för Jens Pääjärvi i kvalet i idol.

26. Jag har aldrig sett lejon kungen två

27.Jag suger på kemi men har ändå vg där.

28. Jag kan aldrig sluta prata när jag är hemma.

29. Jag tar livet som det kommer.

30. Jag har sett min farfars grav en ända gång i hela mitt liv.

31.Jag hatar musik i skolan.

32. jag älskar att prata i telefon

33. jag kommer inte berätta allt om mig i denna lista

34.Jag har en hemlighet som ingen vet

35. min familj är det bästa som kan ha hänt mig.

36. min farfar är död och jag har aldrig träffat honom.

37.Jag älskar mig mormor.

38. Jag blir väldigt lätt kär men det går över på en vecka.Men jag har en kille som jag har varit kär i, i snart över ett år.

39. jag är rädd för hästar för att jag ramlade av en häst en gång och blev sparkad av den.

40.Jag önskar att nån annan i skolan kunde tycka om samma smak som mig i musik.

41. jag hatar den här listan så jävla mycket

42.Just nu så sitter jag i tv rummet.

43. min pappa har sprunigt marathon

44.Jag saknar min bror och syster jätte mycket men ändå så kommer dom typ hem flera gånger per vecka.
 
45. jag gillar kaffe

46.Jag har aldrig varit i Norge

47. jag önskar jag var musikalisk

48. Jag önskar att jag hade en egen data.

49. jag tror att ingen läst denna lista. om du gjort det så skriv en kommentar.

50. Jag älskar *****
Bye Bye /Urrel

Sitter här med en Emmie bakom ryggen som kollar på Greys anatomy.

Hello! Emmie står just nu brevid mig fast nu gick hon ut.Hon har suttit här vid datan hur länge som helst men nu är det min tur.Äntligen.Idag så har jag tagit farväl av Jonna som åker till Tyskland imorron och kommer inte hem förns om en vecka.Vi cyklade till affären och köpte godis och då träffade vi Carro och då följde hon med oss hem till Jonna och spelade guitar hero.Carro sög och jag och Jonna ägde.Det var roligt nu är då Emmie här vi har pratat och suttit vid datan annars inget annat än att fika.Idag så har jag också badat i poolen det var jävligt kallt och inget roligt för det var ingen hemma då.Jag är jävligt arg på kanal 5 som har tagit bort so you think you can dance den här veckan.Jag bara hoppas att dom inte har tagit bort the black donelleys för då blir jag galen för då dödar jag kanal 5.Men nu ska jag väll ta och gå ut till Emmie och dom andra.See Ya suckers.Hej då.

P.s tre dagar kvar tills jag drar till Luleå.
Bye Bye /Urrel

4 dagar kvar.

Hello! Nu är det fyra dagar kvar tills man åker till Luleå och hälsar på kusinen Elin, längtar jättemycket. ska bli så himla roligt att få träffa henne igen.
Igår så var jag hos farmor i Uppsala för vi hade släkt från Göteborg som kom och då skulle vi vara där.Vi fick gå en jätte svår tipsrunda om bara natur frågor.Och liksom det var bara vuxen frågor men jag vann ändå och liksom jag var yngst den som var näst yngst var liksom nitton så det var ganska bra gjort av mig att vinna då..Hihi.Nej nu ska jag tydligen ta och städa mina garderober enligt mamma så nu måste jag väll dra.See Ya suckers.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Den nya människan.

Hello! Har nyss sett klart den nya människan helt klart en film att se.Den var så bra att jag började gråta i slutet för att den slutar så olyckligt.Men bra var den iallefall.Idag så är man ensam hemma för mamma och pappa är i Stockholm och kommer hem imorron så jag tänkte ha fest men mamma tog plattången så då blev det ingen.Sen så orkade jag inte heller.Igår så var jag ju dårå med Joniie men jag var med Carro med vi spelade poker med Robert och sen så gjorde vi scones, det var väldigt roligt faktiskt fast jag blev arg en gång när vi spelade poker för jag hade stege och jag körde all in och carro gick med och Joniie med och så hade carro den j*veln KÅK.FY fan vad arg jag var då....Fast jag fick tillbaka min hämd efter den gången för då gick carro all in och jag gick med och då hade hon KÅK i tre nior och två ess och jag hade KÅK i tre ess och två nior.Så då blev jag ju så klart glad igen.Nej nu ska jag ta och kolla på topp 40 låtar 2007 på VH1 så Hej då.
Bye Bye /Urrel

Idag så ska jag vara med Joniie.

Hello! Idag ska jag vara med Joniie jag var med henne igår också fast då var jag med carro också jag och Joniie fick åka hennes moped det var skit kul fast det var ganska svårt i början men sen gick det bra.Nej nu ska jag nog ta och gå ut och sola elelr nåt.Hej då.

Bye Bye /Urrel

Host Host!

Hello! Nu ska jag snart hjälpa pappa att börja med maten och sen så ska jag pappa och mamma äta tillsammans och det brukar inte hända så ofta.Men men sen så ska jag och Jonna försöka få mamma och pappa att vara med på absolut överens.Hoppas att dom vill för jag och Jonna vill :) Imorse så gick man väll upp sådär vid halv åtta skulle åka och fiska med pappa var väldigt roligt fast det fanns inte så mycket fisk men men pappa var tvungen att åka hem igen för min krok tog en fisk med sig och vi hade inga krokar med oss klumpiga oss dårå.Men men nu ska jag börja med maten.Hej då.

Bye Bye /Urrel

Missade Ålandsresan med Joniie.

Hello! Har nu varit sjuk i tre dagar och jag är arg att jag just skulle vara sjuk nu för igår så skulle jag och Joniie åka till Åland men hon fick åka med madde istället.Fast hon hade iallefall haft roligt som tur var.Men jag är ändå arg.Och imorron så fyller syrran år och jag hoppas att jag är frisk då för annars jävlar.Men men nu ska jag nog ta och lägga mig ner igen för jag orkar inte sitta uppe så himla länge för då får jag ont i huvudet.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Har någon sett Curren?

Hello! Har precis varit ute och letat efter min katt Curren så om någon har sett honom säg till för jag vill att han ska komma in.Men men jag har nu kommit hem från cykel turen till Tärnsjö jag sov ju då över hos Lina och Jimmy var väldigt roligt faktiskt fast jobbigt att cykla jag har räknat ut att jag har cyklat 11 mil den här veckan för jag cyklade varje dag till storängen och dit är det fyra kilometer och jag cyklade dit och hem och sen till tärnsjö är det tre och en halv mil och jag cyklade dit och tillbaka så jag är väldigt trött i mina ben just nu.Nej nu ska jag nog ta och gå ut och leta efter curren igen.Här kommer en bild på honom så att ni vet hur han ser ut.Hej då.

Här är min gullekatt dårå.Bye Bye /Urrel

Är hos syster min.

Hello! Nu är man hos syrran har varit här ganska länge just nu var ganska tråkigt att cykla hit faktiskt.Men men det kan man ju leva me för nu får jag ju träffa Lina och Jimmy.Så jag är glad.Men men jag ska nog ta och dra nu för jag ska nog snart äta eller något sånt så vi ses.Hej då.


Bye Bye /Urrel

Cykel till tärnsjö.

Hello! Snart så ska jag iväg och cykla till Tärnsjö det är typ tre och en halv mil så jag kommer att vara helt slut eftersom jag redan har cyklat typ tre mil den här veckan så nu ska jag väl ta och dra så att det snart är överstökat.Ses imorron igen då jag ska cykla hem igen.Hej då.


Bye Bye /Urrel

I'm back in the game.

Hello! Nu är jag tillbaka igen jag har inte orkat att skriva och så men jag har iallefall spelat högbocupen det gick ganska bra jag släppte in tre mål på fem matcher så jag är helnöjd fast det hade kunnat blivit bara två för en domare hon sög så det inte är sant åt det hon gav Jossan gult kort och dom fick straff för att domarn sa att det var hans på figge fast hennes hand var jättelångt borta så då blev alla arga och slutade att spela och jag gjorde illa mig så det gick inge bra på sista matchen för jag hade så ont efter så att jag började att grina till och med.Men men mer det här veckan så har jag varit på storängen och jobbat och jag ska dit imorron igen och just nu har jag väldigt ont i min fot för jag har satt en grep där och så har jag blivit trampad av en kalv så jag har väldigt ont just nu.Men men.Mer orkar jag inte skriva just nu.Hej då.Bye Bye /Urrel

RSS 2.0