You'll never walk alone<3

Sitter här och taggar tills Liverpool spelar vilket är om ungefär en halvtimme. fy fan så skönt att få se lite härlig fotboll.. som spelas rätt. Som ni märker har jag skrivit två inlägg på två dagar allt är honey förtjänst<3 det är han som har övertalat mig. Men det känns faktiskt bra är stolt över att jag har börjat skrivit igen. Och nu ska det bli bättre ska försöka skriva jämt när jag är hemma hos pappa för mamma har fortfarande inte fixat nån data och det kommer hon nog inte att göra heller.. Men jag får väll klara mig på nått sätt ändå..


Idag hade vårat lag, lagmöte det höll på i typ 10 min sen så satt vi bara och pratade och skrattade. Ganska kul men jag hade så jävla ont i huvet så jag ville bara hem och äta och prata med honey<3 även fast han tror att jag inte vill prata:( Men jag lovar dig att det vill jag!

Nej nu ska jag plugga har prov imorron...

Bye Bye /Urrel

...

Okej nu blir väll älsklingen nöjd han har tjatat på mig att jag ska börja skriva igen så ja jag får väll göra det... Har jätte mycket att säga men orkar inte, ska skriva av mig nån gång men inte nu... Jag kanske skriver ikväll det beror på om jag hinner har skit mycket att göra och så kom jag på att jag har glömt min mattebok i skåpet och jag som skulle plugga det.. fan fan fan!!!
Nej nu ska jag väll plugga allt annat istället då..Bye Bye /Urrel

Nu börjar jag med den här skiten igen..

Ja ni nu har Félice klagat lite så nu ska jag väll se till att börja igen.. Som ni ser så har jag ny design så det måste ju betyda ny blogg inspiration så jag det kanske blir lite mer mattips i den här bloggen nu och så kommer jag såklart att skriva om mina dagar på resturangen vilket kan bli lite roligt ibland.. Man skrattar jävligt mycket typ om man stänker ner folk och bara skrattar. och när man upptäcker att man har lite gemensamt med Sara iklassen. Sen så kan man aldrig vara deppig om Tessan är på humör för så fort man ser henne så börjar man le för hon ler jämt.. Ja ni nu har ni fått hört lite om min klass... Skriver mer nån annan dag.


Bye Bye /Urrel

RSS 2.0