Had I known how to save a life.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,Trött och jag saknar två av mina närmaste vänner idag.

Jonna läser du det här och du inte har något att göra, skicka i väg ett sms för det var alldeles för länge sen vi va!Bye Bye /Urrel

Don't make me wait.

Något som jag hatar är väntan, hatar ordet vänta ett tag, många i min familj tycker om det ordet, JAG HATAR DET! Är sjukt trött men väntar och väntar på svar från två personer, efter de så ska jag sova, juste fan måste packa idrottsväskan också. fuck.! Nu har jag inte tid med väntan.
Bye Bye /Urrel

Seg på att uppdatera?

Hehe ja som fan, finns inte så mycket att säga just nu. kanske börjar igen i sommar vi får se, men blir väll nån gång ibland som jag skriver, jag hoppas ni stannar kvar:)
Bye Bye /Urrel

Var det nån som sa att det var helg?

Ja i sånnafall så kan jag ju säga att det inte var jag, för jag ska jobba hela helgen, får se hur det går, förhoppningsvis så går det bra och det är lugnt annars vet jag inte var jag ska ta vägen, vi får se helt enkelt, jag och sofia ska jobba så jag kommer att ha kul iaf, de är bra de, nej allt jag skulle säga nu ska jag ner och vara rolig med far min som åker till estockholmo imorron och kommer hem på söndag,


Bye Bye /Urrel

Hallo igen.

Gud så fort tiden går, känns som om det var igår jag la ut alla bilder men det var för fan den 27 april senast, skärpning Urrel, och inte har jag nåt att skylla på heller, eller jo det har varit valborg och så, och så har jag "haft" mycket i skolan, som vanligt så blir det dåliga ursäkter med skolan som inte ens är jobbig, tror våra lärare tror att vi är korkade för vi får aldrig läxor eller prov, eller jo av engelska läraren, imorron har man nationellt prov i engelska B hoppas det kommer gå bra, snart sommarlov också, fy satan vad jag längtar och nu känner jag att det blev många svordomar i det här inlägget, typ allt jag tänkte säga, vi får se hur länge det dröjer igen, bye!


bjussar på bästaste sommarbilden från förra sommaren :)

Bye Bye /Urrel

RSS 2.0