Trött dag.

Hello! Idag har jag bara tagit det lugnt och varit med Jonna.Vi har spelat spel och lagt pussel som jag nu börjar bli bra på.Annars så har jag inte gjort så mycket.Mer än att städa.Men som ni nog redan har sett så kommer det inte att bli ett långt inlägg men det är för att jag har brist på insperation till att skriva.Det ända som är roligt idag är att jag har varit med Jonna och det ända tråkiga är att Jonna åker till Lofsdalen imorron så då blir man utan henne hela veckan.Guud vad jag kommer att sakna den flickan.Hon är ju den ända som får en att skratta och nu kommer jag att få stå själv vid busshålltplatsen för Carro är hos sin pappa tror jag.Så då får man stå som en utmobbad person och bara stå där utan att prata med nån.Nej nu ska jag nog ta och kolla på tv för att dränka min sorg att vara utan Jonna i en hel vecka.
Hej då.








Bye Bye /Urrel

Stela fingrar

Hello! Sitter hår och fryser om fingrarna.Har precis kommit hem från träningen.Så jag fryser!! Men nu ska det snart bära av till en liten duschning sen så ska jag nog kolla på tv och sånt.
Hej då.














Bye Bye /Urrel

Fotboll roligt igen :)

Hello! Det här kommer att bli ett tråkigt inlägg för jag har tråkigt och jag har haft det ganska länge nu.Idag så bestämde jag mig för att börja spela med flickor 94 i stället för damlaget.Och det är jag glad för.För i damlaget så är det så jävla tråkigt.Det fick mig att börja undra vad det var för mening att spela fotboll.Så nu ett tag så har jag velat sluta spela fotboll men nu känner jag mig på topp och det känns äntligen roligt att gå till träningarna och inte tråkigt som det har gjort hela tiden nu ett tag.Så nu är jag glad men ändå så känns det som om jag sviker damlaget för jag vill egentligen spela så att jag blir bättre men det kommer jag aldrig att göra i damlaget för man kommer aldrig att få spela så jag är ganska glad att jag slutade.Men det var allt för idag skriver mer imorron tror jag.
Hej då.










Bye Bye /Urrel

Disturbia

Hello! Nu har man precis sett klart Disturbia.Eller snarare lyssnat igenom låg med kudde för ögonen nästa från allra första början.
Jag som brukar älska skräckfilmer men den här var verkligen för mycket. Var tvungen att ta pauser ibland bara för att den var så läskig att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
Alla tycker säkert att jag är en tönt som inte vågar kolla på skräckfilmer men ni borde se den om ni tycker så för den här är så jävla läskig att jag ej kan beskriva den.
Men nu ska jag nog gå ner och kolla på någon mindre läskigare film som Festival kanske länge sen man såg den faktiskt.Det är en film man aldrig tröttnar på. 







 
                                               
 




Bye Bye /Urrel

Movie time.

Hello! Nu har man precis ätit klart.Idag så har man ju så klart varit med Jonnie vad annars? Sen har jag kollat lite på tv och film och sånt. Har kollat klart på Surfs up idag.Den filmen borde man se den är så himla rolig.Sen i kväll så ska jag nog kolla på disturbia. Så ni kanske förstår att det är en film dag för mig. Men nu ska jag nog ta och gå och kolla om det är någon bra film eller fotbolls match på tv. Hej då.











P.s Liverpool suger inte bara för att dom förlorade med 3-0




Bye Bye /Urrel

Love and war

Hello! Har nyss sett klart filmen Love and war. Riktigt bra har bara sett filmen en gång innan och det var 2003 så jag hade glömt bort ganska mycket av filmen. Men jag har ändå tyckt att det har varit den bästa film jag någonsin har sett.Fast det finns vissa filmer som nästan är lika bra som den här.Men nu ska jag ta å gå och kolla på tv.Hej då.













Bye Bye /Urrel

Klockan 23:00

Hello! Ikväll klockan 23:00 ska man på gudstjänst. Så himla tråkigt! Men måste gå. Men det dröjer ju ett tag innan klockan är så mycket.Så medans jag sitter här och väntar tills klockan blir elva så ska jag nog vara med Jonna och spela Risk, Och jag ska nog kolla mycket på tv och äta godis annars vet jag ej vad jag ska göra. Men nu är det godisdags mums! Så nu ska jag gå ner och kolla om jag har något gott att äta. Hej då.















Bye Bye /Urrel

Påskägg gömda i snö.

Hello! Nu ligger Linas,Jimmys,Bellas och Johans påskägg gömda i snö för det har nyss snöat och jag gömde dom innan det började snöa.Men spela roll dom ligger i plastpåsar.Om ni undrar varför jag har gömt dom idag så är det för Lina,Jimmy,Bella och Johan inte ska vara hemma imorron för dom ska hem till sig så jag var tvungen att gömma dom idag istället.Men jag ska gömma mammas och pappas imorron.Men nu ska jag snart gå ner för farmor och Johnny är här så jag ska väll gå ner och prata lite med dom och vara med dom nu när dom är här.Så vi ses nån annan dag. Hej då.











Bye Bye /Urrel

Brur är hemma.

Hello! Nu är bror hemma och han vill sitta vid datorn så jag hinner inte skriva så mycket idag.Men jag kan ju iallefall berätta att jag fick VG på engelska provet som jag gjorde i torsdags.Så jag blev mycket glad.Men nu hinner jag inte skriva nå mer för brur vill sitta här nu.Hej då
















Bye Bye /Urrel

Back in the game.

Hello! Nu är man tillbaka.Har inte kunnat skrivit något för pappa har haft med sig datorn.Så jag har inte kunnat gått ut.Men jag har ändå inte gjort så mycket.Men igår och lite idag så har jag varit hundvakt åt Bellas hund Trixi.Gulliga hunden vet ni. Men jag hinner inte skriva så mycket nu heller ska snart gå.Så jag skriver mer i kväll tror jag.Hej då.















Bye Bye /Urrel

Rille lägger ner :(

Hello! Nu är man arg. Den här dagen som har varit så bra tills nu.Läste nyss Rilleman.blogg.se han säger att han ska sluta blogga och jag tycker att han skrev jättebra han var en av dom bloggarna som jag läste varje dag.Så nu blev min dag förstörd.Jag som har haft det riktigt bra idag förutom att jag började grina på bion som vi gick på med skolan.Men filmen var så himla bra.Men nu ska jag gå och tröst äta i våfflor och sen träna fotboll så att jag mår bra igen efter hoppas jag iallefall. Hej då.















Bye Bye /Urrel

Fryser.

Hello! Sitter här och fryser. Det är kallt hemma.Fast det kan ju bero på att jag satt och vänta på bussen i typ 20 min och inte hade några vantar.Kallt Kallt.
Idag så fick jag reda på att jag nästa har MVG i svenska. Jag blev riktigt glad då.Så nu behöver man inte oroa sig så mycket för det men jag måste ändå jobba bra med uppsatsen som ska vara inne nästa vecka.
Ska nog inte gå på träningen idag för jag har fått jätteont i halsen så jag får se om jag ska gå men jag tror inte det.Men imorron så ska jag helt klart gå även fast jag har ont i min hals.Men imorron så är det roligt för då har vi på grus hela tiden.LÄNGTAR!

Men min kväll kommer nog att se ut så att jag ska plugga engelska och biologi och så ska jag göra matteläxan.Jag vet att jag låter som en pluggis men jag måste göra bra ifrån mig på engelskan och biologin för annars så kanske jag bara får G och jag måste ha bättre än det.Annars så blir jag arg på mig själv.Så jag ska nog ta och plugga lite nu för annars så kan jag inte kolla på Gossip Girl och Starter Wife ikväll. Så hejdå för mig ikväll skriver mer imorron. Hej då.









Bye Bye /Urrel 

Skattjakt.

Hello! Idag har jag och Jonna kört skattjakten.Vi skulle ha chokladpapper så vi sprang runt lite överallt här hemma och jag säger bara en sak dom måste verkligen älska choklad i den här byn. Jag hittade 23 st choklad papper på cirka 20 minuter.Och Jonna hittade typ 13 st.Fast det var ju flera saker att hitta så vi kom lika den här gången men igår så vann jag. Fast Jonna vann tidigare idag.Så nu är det jämt med vinster iallefall.Men jag tror att jag inte ska skriva så mycket mer nu för jag måste plugga till engelska provet och biologiprovet som jag har den här veckan. Och så vill jag ju såklart kolla lite på tv också. Så nu ska jag ta och dra. Hej då.














Bye Bye /Urrel

Snickers.

Hello! Sitter här och äter snicker. Har precis sett klart Can't buy me love.Den var väldigt bra.Och rolig. Men nu ska jag ta och sätta mig och kolla på tv så därför blir det inget långt inlägg nu. Hej då.















Bye Bye /Urrel


Fotboll. :)

Hello! Nu kommer lite fakta om mig som fotbollspelare.



Position:Vänster back/mittfällt.

Nummer:8

Spelar i:Månkarbo IF

Forward eller back?:Back

Mål eller pass?:Pass,suger på att göra mål.

konstgräs eller gräs?:Inget av det helst men om jag måste välja gräs.Annars grus <3

Zlatan eller Henke Larsson?:Zlatan.

Träning eller match?:Match

Nike eller Adidas?:Nike

Favorit spelare?:Kim Källström.

2 Månader kvar.

Hello! Idag så är det två månader kvar till att jag drar till Portugal. Guud så jag längtar.Men men mer om det längre fram. Idag så har jag varit med Jonnie.Fast vi var inte så länge för jag skulle träffa Lina innan hon åkte hem till Tärnsjö igen. Men nu måste jag ta och plugga tyska tills imorron. Hej då.















Bye Bye /Urrel

Orkar inte göra något.

Hello! Idag så är jag väldigt trött så det blir inget långt inlägg.Orkar inte med något längre.Är nog fortfarande sjuk. Men men nu ska jag ta och plugga och lite mer saker så att ni vet. Hej då.


















Bye Bye /Urrel

Lista.

Värsta känslan?
Att göra illa handleden

Bästa känslan
Att sova ;)


Din första tanke när du vaknar?
Aj aj.


Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
R.E.M - Losing my religion.

Har du någonsin varit kär?
Ja.

Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Några tidnings klipp om Jens Pääjärvi och en tavla med mig när jag är liten.

Vad har du under sängen?
Kläder och gosedjur.

Ser på?
LOST <3

Lyssnar på?
Rock,Punk.

Skriv nått smart!
Jag fick VG+ på tyska provet. 

Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Jens Pääjärvi.

Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
"Hej ditt vodafone kontantkort har 0 kronor kvar"

Vad vill du bli när du blir stor?
inrednings arkitekt.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Rolig,Jobbig ;) irriterande ;)

Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
När jag lärde mig att cykla.
 
Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Matlagning.

Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Ingen

 Vilken superhjältekraft vill du ha?
Att kunna döda folk med min blick :)


Vad är du beroende av?
Kakor <3

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
En säng.





Bye Bye /Urrel


Ensamheten finns överallt.

Hello! Idag så har det varit en tråkig dag.Både Emmie och Carro var sjuka så det var bara jag och Jonna idag. Så det var ganska tyst. Men men. Man får väll hoppas på att dom kommer imorron när vi har friluftsdag. Jag ska ha bollspel och pingis. Finns inget roligare att göra. Men nu ska jag nog ta och dra. Hej då.

















Bye Bye /Urrel

Duschning är det som gäller för kvällen.

Hello! Nu ska jag gå upp och duscha. Tror att jag ska till skolan imorron iallefall.Jonna nästan bad mig om att jag var tvungen att komma.Så jag får väll försöka iallefall. Men nu ska jag ta och duscha så vi ses imorron. Hej då.

















Bye Bye /Urrel

Sjukling.

Hello!Nu kan man börja skriva igen. Pappa kom hem igår. Så nu kan jag skriva.Och som ni kanske förstår så är jag sjuk.Så idag blev det ingen skola.Så jag är hemma och sitter vid datorn istället. Men nu ska ni få höra vad jag har gjort sen i Onsdags.



Onsdag:Jag gick iskolan. Sen så var det fotbollsträning. Annars så kollade jag på Greys Anatomy och spelade in LOST.Sen gick man och la sig.


Torsdag:Fick reda på att vi skulle ha tyska prov på fredagen så det var bara att sätta sig ner när man kom hem och plugga. Så hela torsdagskvällen så pluggade jag.

Fredag:Hade tyska prov. Tror att det gick bra.Annars så var jag med Jonna och sen så kom Lina hem.Roligt.

Lördag:Åkte in till stan köpte ett par Jeans. Annars så kollade jag bara.

Söndag:Gjorde inget speciellt. Var med Jonna på kvällen och spelade kort som vanligt.Annars så låg man hemma och mådde illa.Och kollade på Vasaloppet.


Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig. Mår så himla dåligt. Hej då.
















Bye Bye /Urrel

Är hos Jonnie.

Hello! Nu är man hos Jonnie.Pappa har datan med sig till Italien så jag har inte kunnat gått ut :( Så det blir inget långt inlägg. Så nu ska vi nog ta och dra. Hej då.














Bye Bye /Urrel

RSS 2.0