Vilar ut inför imorron...

Ja ni idag så är en slapp dag jag går i bara linne och tjocktröja och vilar... orkar inte börja skolan igen.. Hur fan ska jag orka pallra mig upp varenda dag?

Igår så hade vi match hemma mot bälinge vi vann med 2-0 bra gjort av oss:D Sen efter den matchen så åkte jag jonna och carro till tierp och kollade på tierp - våla Jonna hade aldrig sett en tråkigare match tydligen;) Tierp vann med 3-2 och domaren var sämst... Snart ska jag kolla på Manchester united Birmingham senare blire Liverpool tottenham.. Längtar som fan hoppas att liverpool vinne;)

Nej nu ska återigen vila i soffan.. Börjar känna mig som en soffpotatis;)


Bye Bye /Urrel

Dags att börja igen??

Ja ni nu börjar jag med bloggen igen.. Känner på mig att jag behöver den nu:)

Igår så var jagm Jonna och Carro till uppsala hade det skit kul vi handlade skit mkt eller ja jag iallefall :)

På kvällen så var vi här hemma och spelade kort fast det blev inte så mkt sånt för först så skulle vi fixa låtlista på spotify fy fan vad den ägde.. sen spelade vi kort ett tag... sen så gjorde jag och Carro nåt, då passade Jonna på att försvinna, så jag gick och letade efter henne.. Då satt hon i ett hörn i tv rummet och kollade på min mobil... Hon skrämde men som fan! Carro vart fan rädd för att jag skrek xD sen så började typ Jonna och Carro jaga mig så jag låste in mig på mitt gamla rum... sen öppnade jag dörrn och då låste Jonna och Carro in sej på toan.... Jag försökte öppna men det gick inte så bra... Sen efter en så där typ tio minuter så hör jag att låset öppnas och jag skulle gå dit men då skrämde Carro, sen efter nåra sekunder så kom Jonna utefrån. då hade hon hoppat ut genom mitt toa fönster och det sitter ganska högt upp... Så hon hade ont i sin arm hela kvällen. rätt åt henne tyckte jag ;)

Sen började vi prata lite hemliga saker och Jonna började typ grina när hon kollade på tv xD


Idag så är det träning och det känns som om det kommer gå bra för jag är på topphumör idag:D

 Nej nu ska jag ta de lugnt och äta nåt tror jag...
Bye Bye /Urrel

RSS 2.0