Home sweet home,.

Ja ni alla säger ju "borta bra men hemma bäst" och jag kan nog inte annat än att hålla med, även fast jag hade JÄVLIGT kul i Åre så är det väldigt skönt att vara hemma.
Lite ont i kroppen speciellt knäet men det får man ta, jag åkte inte så mkt slalom eller längskidor för att knäet sa stopp, men kul hade man på kvällarna, här behövs ingen after ski inte, vi hade kul ändå med lite för mycket dricka och spelet "med andra ord" det är ingen bra kombination, för när man försöker förklara bibeln och säger "aa Jesus är med i den, och det är världens mest sålda bok" och en svarar "nya testamentet" då har det nog gått för långt.
Sen så har man ju skojjat om att man har haft fest när mamma och Magnus har varit borta och supit, men det märktes att vi inte hade haft det xD aa juste glömde bort att berätta att jag har stått för dem finaste vurporna ever! Haha körde rakt in i skogen när jag åkte slalom, det kanske berättar hur bra jag är på det, Bilder kommer upp ikväll/natt eller i morgon, vi får se om jag hittar kameran i allt elände, nej nu blir det fotboll för hela slanten,




Bye Bye /Urrel

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig läsare?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0