Månaden i helthet

♥ Dag 20 – Den här månaden.

Ja ni den här månade har gått hur fort som helst, helt galet fort, har slutat skolan och fått jullov, det har varit julafton. och nu är det nyår. fy fan så fort det går, knappt så jag har tid att skriva det här, för nu ska jag laga mat och sen så måste jag fixa mig för sen bär det av till storängen där anna bor, med massa  andra människor., tack och hej,



Bye Bye /Urrel

Ånger

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Hmm ja ni jag har nog ganska mycket som jag ångrar, men något som jag ångrar väldigt mycket är att jag var med en kille vid namn Joakim, efternamnet får ni ej veta, han kom hem till mig en fredag kväll tror faktiskt att det var den 1 oktober det här året, vi kollade på idol. och sen blev det lite mer, jag trodde jag var kär men det var jag verkligen inte, och inte han heller, det är en sak som jag ångrar väldigt mycket, tack och god natt




Bye Bye /Urrel

2010

Tänkte köra en sammanfattning av 2010 i bilder,
 
Januari♥


Har inte så många bilder pga ny dator men hittade den här, firade iaf att Elin fyllde 19.

Februari ♥


Sov över hos Carro och gick på en äcklig jävla players knep, kul att man går i samma klass som han...

Mars♥


Såg gräs igen, började gå runt storängen med Jenny, gick ner ganska mycket i vikt. mars var en bra månad!

April♥

        
festade på sista april, först hemma hos mig sen ett tag i ubblixbo sen i Ullfors,
hade min första riktigt jobbiga bakfylla.

Maj♥

Skippade CL finalen för en jävligt usel fest,
fick många killars nummer den kvällen men inget av dem ledde till något mer,
tack och lov!

Juni♥

Vad jag gjorde i juni ja ni det var att kolla fotbolls Vm
och sen så klart den årliga ullfors rundan med jonna jenny och nea

Juli♥
    

    
Juli var en månad då det hände mycket, körde grillkväll i Ullfors med Ida,Ronja,Carro och Jonna, (bild 1)
(Bild 2) Jag och Jonna hade stadshäng skulle egentligen träffa Ludde men han orkade inte
(Bild 3) Käkade sockervadd under vm finalen
(Bild 4) var på ön 3 av 4 ggr, bara en gång av dem som var kul, för dem andra sög plankade in, gjorde illa fötterna och blev anklagad för att försöka hångla upp min klasskompis, även fast jag vet att jag inte gjorde det för jag var nykter den kvällen, men som sagt han kan ju drömma vidare!

Augusti♥
  


(Bild 1) firade pappa nere i göteborg, i present fick han biljetter till Liverpool
(Bild 2) Fyllde år, åkte till Tobbe och blev firad där.
(Bild 3) Åkte till Karlholm med jonna på verkligen den sämsta festen nånsin, vi var där i typ en halvtimme sen kom david lizette och isa så vi drog och käkade pizza.

September♥

Bild saknas, hade väll det tråkigt i september antar jag, jag vet att jag kollade mycket på fotboll iaf

Oktober♥
Saknar tydligen bilder här ifrån också.


November♥

Fick äntligen se mitt kära Liverpool. känslan är obeskrivlig, tårarna rann när jag sjöng you'll never walk alone.,

December♥
Har inte hittat kameran så bilder blir det inte här heller, men vad kan jag säga, jag började nörda plugg i skolan och ja fotboll blev det nästan varje dag,



Bye Bye /Urrel








Födelsedag.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Ja ni har nog faktiskt ingen riktig favorit födelsedag, måste jag välja nån så väljer jag nog den då jag fyllde fem, mamma pappa lina och johan väckte mig och jag fick ögonbindel för ögonen, pappa tog av mig den när vi var ute och väl där så stod det en gungställning, blev jätteglad och jag lekte med den väldigt mycket, allt för idag det har inte tid med bloggen just för tillfället.





Bye Bye /Urrel

Minnen.

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.


Ja ni.. jag har många favorit minnen, alla tror nog att jag skulle säga Liverpool här, och jag tänkte det först också men ångrade mig, kom på ett minne som fick mig att skrika av lycka, började skaka och tillslut grina, det var när jag fyllde 15 år, R.E.M. skulle spela på Globen den 7 september, och jag fyller i agusti, hade önskat mig det, men trodde inte jag skulle få det. för mamma och pappa skulle vara borta, och pappa verkligen älskar dem, så då slutade jag hoppas, men sen så kom jag på att syrran också gillar dem, så jag tänkte att hon kanske kunde åka med mig, men det visade sig att hon jobbade och inte fick ledigt, för hon hade sagt att hon ville åka, så då tappade jag förhoppningarna igen, sen när min syster fyllde år så låg jag hemma och var sjuk, men det visade sig att hon faktiskt hade fått en biljett då, och alla i min familj visste om det utom jag, så jag gick ju och var ledsen över att jag inte fick se dem, men sen mitt sista paket jag fick så öppnade jag det, och i där så låg det ett papper, jag undrade vad fan är det här, och så kollade jag och då såg jag att det var en biljett, har nog aldrig varit så lycklig, skrek tills jag var hes, ett av dem bästa minnen jag har..




Bye Bye /Urrel

Jullov

Sämst början på jullov, fan så illa, har skit tråkigt finns fan inget att göra, irriterande. Tråkig jul också hade ingen julkänsla alls, så jobbigt, och fan är typ själv singel av mina vänner nu också så det blir att dem inte har tid med mig längre, saknar min bästa vän så jävla mycket, känns så tråkigt att när hon kan så kan inte jag, och när jag kan så har hon antingen träning eller ska vara med David, men på nyår så ska jag iaf vara med hon då ska carro vara med också, plus några fler, hoppas det blir kul iaf:) funderar på om jag ska dricka då också.



Bye Bye /Urrel

Min första kyss.

♥ Dag 16 – Min första kyss.


Min första kyss fick jag i åttan, sent? ja jag vet. Det var en kille som jag inte tänker nämna vid namn alla vet säkert ändå vem det är.
Det var den 1 november och han skulle komma hem till mig, mamma och pappa var borta på fest nånstans så dem visste inte om honom, han kom till mig med 20 över 6 bussen och jag har nog aldrig varit så nervös som jag var då.
Vi var ute och gick ett tag tills mamma och pappa hade åkt hemifrån, då gick vi in och kollade på tv, jag slog på tv:n och det visade sig att det var Liverpool som spelade, det var faktiskt då jag började bli Liverpool nörd, hade alltid hållt på Pool men inte riktigt orkat brytt mig om matcher och spelare.
Liverpool spelade hemma mot Tottenham, alla trodde det skulle bli en lätt seger för Liverpool låg etta och hade inte förlorat en match på 16 omgångar, och Tottenham låg sist och alla trodde dem skulle åka ur.
Men matchen slutade 1-2 till Tottenham och jag blev skit sur, han satt där och log och skrattade åt mig, tillslut så började vi att kolla på film, det blev "this is England" men så långt blev det inte, för innan vad man nu ska kalla det, när dem visar vem som har gjort filmen och så var slut så hade jag fått min första kyss, vi kollade in i varandras ögon och han sa, du är sur va? (pga matchen) och mitt svar blev ja!Han sa jag tycker synd om mig och sen så gav han mig den nästintill perfekta kyssen. Jag visste att jag var kär i honom då och jag var det väldigt länge efter nästan ett helt år efter. Han var den första jag gjorde massa saker med, ångrar en del av det, men att jag var med han det ångrar jag faktiskt inte, för han var verkligen jätte snäll, kanske inte jämt och han kanske ljög om en massa skit men det bryr jag mig inte om... för han var min första kärlek.




Bye Bye /Urrel

Drömmar.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Mina drömmar är väll att jag ska hitta en bra karl, få ett bra jobb, och leva lycklig, drömmarna kan nog uppnås om man kämpar så det tänker jag göra, har inte tid att skriva nå mer nu, ska göra mig i ordning för att snart åka till mamsen :)



Bye Bye /Urrel

Kläder.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.


Ja ni, orkar faktiskt inte ta någon bild så ni får nöja er med att jag berättar istället. jag har på mig en svart bh svarta trosor, en grå strumpa och en vit strumpa, en illgrön tröja som det står månkarbo if på framsidan och CREW på baksidan, mucho snyggt! sen har jag ett par svarta STORA mjukisbyxor med nr 11 på., allt jag har på mig, tack och god natt.(eller god morgon kanske jag ska säga istället)



Bye Bye/Urrel

veckan.

ja ni det är då bara tisdag idag, men på fredag då är det julafton, så den här veckan kommer att bestå av städning.. kul va? nej inte direkt... men men vi höres imorron, eller i kväll har tänkt att jag ska visa mitt rum nu när det är städat så alla får se hur det ser ut, men vi får se hur det blir med det.


Bye Bye /Urrel

Handväskan

Dag 12 – I min handväska.


Ja ni i min handväska har jag typ allt, så tror inte jag kommer säga allt för då kommer det bli långtråkigt, men lite saker kan jag nog nämna, jag har faktiskt två stycken spel i min väska... ganska konstigt jag vet men dem är små och vi i klassen nördade dem förut men inte längre och jag har helt enkelt inte orkat tagit ut dem., sen har jag en plånka och lite annat smått och gott.

tack och god natt folket



Bye Bye /Urrel

Syskon♥

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Mina syskon är verkligen speciella, det finns inga jag älskar mer i världen.All dem gör för mig även fast dem i bland kan vara dumma.


Karl Johan Erik Bergstedt♥ Min bror då som kallas brur av mig är 25 år och han är en fotbollsnörd och spelar fotboll själv även fast han har sagt ganska länge att han ska sluta för han har problem med en fot. han är den i våran familj som tror att han har all tid i världen och försover sig ganska ofta, han skiter i om han skämmer ut sig, han gör vad han vill. Jag och han vi har alltid kommit överrens och vi har alltid busat när vi var små, jag såg alltid till att han fick skäll av mamma och pappa, och då blev han sur av mig och gav igen. då var det bäst att vara tyst..



Lina Elida Maria Bergstedt♥ Min syster är drömsystern för alla, 23 år har hon hunnit blivit och hon har jättesnygga kläder och när hon bodde hemma så lät hon mig ha hennes kläder, just nu så bor hon i Tärnsjö med sin pojkvän Jimmy och dem har precis köpt hus, så jag hoppas att dem har förstått att jag kommer komma och hälsa på dem typ hela tiden. Även fast jag och syrran inte är så nära varandra med att berätta våra känslor så älskar jag henne och vi kan sitta och prata fotboll i flera timmar, (brur är också med då) Alla i våran familj utom mamma älskar fotboll men jag tror nog syrran är mest nörd, jag kanske vet mest om Liverpool, men syrran vet allt om all annan fotboll.

Dag 10- vad hade jag på mig.

Ja ni jag tänker faktiskt vara så busig att inte skriva det, för jag hade ingen interessant outfit idag, jag var i köket så kockkläder hade jag på mig, och gud så sexigt det är... NOT.

Tro?

♥ Dag 9 – Min tro.

Har faktiskt ingen tro, så nu fick ni det svaret, tack och adjö måste plugga lite,



Bye Bye /Urrel

Ögonblick

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma är när jag satt på Anfield, för er som inte vet vad det är så är det Liverpools arena, det var jävligt kallt och jag var rädd att jag skulle frysa, efter ett tag så kom spelarna in jag fick ont i magen, var så nervös och rädd att en spelare som jag inte gillar skulle få spela från start, men icke sa nick, han fick sitta på bänken tack och lov. sen blev det sång, hade gåshud och inte var det för att jag frös iaf. började nästan grina och bruder min skrattade åt mig, men magiskt det var det,



som sagt, det var magiskt!



Bye Bye /Urrel

Bästa vän.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.


Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt två bästa vänner, En heter Jonna och har alltid varit min bästa vän. vi bråkade ganska ofta när vi var mindre men nu så gör vi nästan aldrig det, sen har jag en som heter Sandra hon och jag vi träffades för ungefär ett och ett halvt år sen vi går i samma klass.



Jonna och jag vi har alltid bott nära varandra och har nästan varit varje dag, men nu när jag har flyttat och vi går länge i skolan och jonna har hockeyträningar så blir det så att vi aldrig är, jag verkligen hatar det för hon är den bästa som finns och det finns ingen annan som skulle kunna ta hennes plats. hon är verkligen bäst!♥




Sandra och jag vi har nästan nyss funnit varandra och jag är verkligen glad att ha henne vid min sida hon är också bäst, men kan tyvärr inte få första platsen på att vara min bästa vän, men hon ska veta att hon är en av mina två bästa vänner!♥




Bye Bye /Urrel

Dagen.

♥ Dag 6 – Min dag.

Idag har jag varit in till uppsala med pappa och handlat julklappar, sen åkte vi och hälsade på kära brur och sen hem igen, snart ska vi till syrran och jimpan och kolla på derars hus, ungefär så har min dag sett ut än så länge :)



Bye Bye /Urrel

Kärlek?

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

För mig är kärlek när man inte kan sluta tänka på personen, man blir nervös i personens sällskap och allt känns bra när personen skriver till en. Det var allt jag kunde komma på.
tack och hej





Bye Bye /Urrel

MAT.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.


Ja ni idag så har jag väll inte ätit nåt speciellt. till frukost så blev det havrekex och juice som vanligt ungefär, till lunch blev det massa grönsaker i skolan och jansons frestelse, och till middag som jag ska äta snart så blir det köttfärssås. allt för idag det




Bye Bye /Urrel

Mina föräldrar.

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar heter Annica och Mikael, dem är skilda och mamma bor i Tierp och pappa i Månkarbo. Jag älskar dem för derar härliga sätt, Jag bor mest hos pappa för det är han som har sportkanalerna, och sen så är det Månkarbo som verkligen är mitt hem. Pappa fyllde 50 i somras och mamma fyller 50 i maj, så som ni märker så har jag ganska gamla föräldrar men det kan bero på att jag har två syskon som är 23 och 25 år gamla.

Min pappa♥ pappa och jag vi har bra kontakt och vi har verkligen lika humor, han är den jag tillbringar mest tid med, Vi kommer jättebra överrens och ja vad ska jag säga jag älskar han!♥




Min mamma♥ Mamma och jag vi kommer inte lika bra överrens och vi har inte samma humor och jag är inte hos henne så ofta, anledningen till det är att jag vet att jag skulle bli galen på henne efter några dagar, så därför vill jag vara utan henne ett tag för att verkligen känna att jag saknar henne. Hon är ganska galen och gillar att ha många projekt samtidigt det är en av anledningarna till att jag älskar henne.♥





Bye Bye /Urrel

Min första kärlek.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek var en kille som var två år äldre än mig, jag gick i åttan vid den tiden, och jag trodde han var drömprinsen som jag hade drömt om, Jag har aldrig haft så fel, Jag kom ut ur hans lek med en sönderriven själ och ett brustet hjärta och än så är inte allt bra, men det börjar bli bra. Jag har min bästa vän att tacka för det, hon hjälpte mig ur det och det är jag väldigt glad över<3





Bye Bye /Urrel

Om mig själv.

Hittade en lista som det verkar som om alla gör så jag gör det jag med :)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Ja ni vad ska jag börja med. Jag heter Lovisa Anna Maria Bergstedt är 17 år och fullkomligt älskar fotboll, mest Liverpool. Vissa uppfattar mig som skrikig och inte ett dugg blyg, med det är fel jag är väldigt blyg i vissa situationer och hatar att prata i telefon med folk som jag inte känner så bra. Det värsta jag vet är mörker och äckliga småkryp,



Här ser ni hur jag ser ut.




Bye Bye /Urrel


Musiklista

Gör en lista över 10 band/artister du gillar:
- Magnus Weideskog
- Bruce Springsteen
- U2
- R.E.M.
- Editors
- Lars Winnerbäck
- Florence Valentin
- Kings of Leon
- Gerry and the pacemakers
- MOMOFOKO

Vilken låt är din favorit med nr 6?
- En svår och jobbig grej

Vilken är din favoritlåt med nr 8?
- Revelry

Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta?
- Ja

Hur många gånger har du sett nr 4 live?
- En gång

Vilken är din favoritlåt med nr 5?
- Papillion

När hörde du nr 3 för första gången?
- Länge sen.

Hur upptäckte du nr 10?
- Genom idol 2008

Vilken är din favoritlåt med nr 7?
- Spring Ricco och Mitt allt

Hur många gånger har du sett nr 9 live?
-0

Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta?
- Nej

Viken är din favoritlåt med nr 1?
- Somna brevid dig

Hur länge har du lyssnat på nr 2?
- LÄNGE!

Till slut, vilket nr är bäst?
- För svårt att välja





Bye Bye /Urrel


Fuckad handled.

Min handled har fått nåt fel, brukar ha problem med den ganska ofta men nu gör det jävligt ont, kan inte böja på den alls, den är inte uppsvullen eller nåt, men ont gör det. får se om det blir bättre imorron, har tagit ett tag att skriva det här bara, gör svinigtont. funderar på att sova tidigt ikväll mest för att jag är trött.

Bjuder på bilden, vet redan att jag ser helt knäpp ut,



Bye Bye /Urrel

2010.

 

2010 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning av mitt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:  Jaadå


2. Höll du några av dina nyårslöften?:
Hade faktiskt inget det här året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej det tror jag ej. 

4. Dog någon som stod dig nära?: Nej tack och lov!

5. Vilka länder besökte du?: England 

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?:  Ja verkligen  

7. Vilken månad från år 2010 kommer du alltid att minnas?: Juli, agusti och oktober.

8. Vad var din största framgång 2010?: Att vara mig själv

9. Största misstaget?: Finns alldeles för många

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?:  Inte så allvarligt

11. Bästa köpet?: Hm, jadu det vettetusan

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och glass skulle jag tro

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja verkligen! 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Golden Slumbers, Från och med du.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?:  Varit lite mer social med folk

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Fallit för skitsaker

18. Hur tillbringar du julen?: familj och släkten. 

19. Blev du kär i år?: Jo det blev jag väll

20. Favoritprogram på TV?: Criminal Minds 

21. Bästa boken du läste i år?: punkindustriell hårdrockare med attityd som alla andra år.

22. Största musikaliska upptäckten?: Hm ja du.. Måste nog säga Magnus Weideskog. 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Att få tattuera mig

25. Något du önskade dig men inte fick?:  Ja en massa böcker.   

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: På dagen var jag hemma och blev firad av släkten och på kvällen åkte jag till Tobbe och firades av Ronja, Ida och Carro.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja att inte ha fallit för hans skitsnack

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Normal.

29. Vad fick dig att må bra?: Mina vänner, fotbollen och fader min.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Måste nog säga Garreth Bale på den,

31. Vem saknade du?: Min syster som jag träffar allt för sällan

32. De bästa nya människorna du träffade?:  Isak :)


MATEMATIK.

Fy fan vad jag hatar matte och nu måste jag verkligen plugga det, har nationellt prov på torsdag nästa vecka, känns inte så bra, fast min lärare säger att jag ska satsa på VG, fan jag fattar inte ett skit. Och jag har prov i naturkunskap på onsdag nästa vecka och det har jag inte heller börjat plugga på, fan nu börjar det bli jobbigt i skolan...



Matte är skit!





Bye Bye /Urrel

RSS 2.0