ska till bror.

Hello! Nu ska jag snart gå på bussen och åka till Uppsala och till bror.Ska vara där hela nästa vecka för att vi har prao.Så jag kommer inte att kunna skriva på nästan hela nästa vecka.Så då blir det inge bloggande.Nej nu ska jag ta och gå och packa.
See Yaa Suckers.
Hej då.Bye Bye /Urrel

ingen rubrik som passar.

Hello! Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik så då blir det ingen.imorse så var jag och fiska skit kallt och tråkigt så jag åkte hem efter en timme nåt sånt.Sen har jag kollat på bror som har spelat fotboll.Ikväll så ska jag och jonna vara vi ska typ ut och gå och typ prata och sen ska vi nog spela guitar hero.Längtar skit mkt.Nej nu ska jag ta och gå på toa och sen ska jag nog ta och kolla på tv.
See Yaa Suckers.
Hej då.


Fin liten bild på Jonna fick det bli. :)

Bye Bye /Urrel

mitt 25:e par skor.

Hello! Idag så har jag köpt mitt 25:e par skor köpte faktiskt två par skor men det sista blev det 25:e skit snygga skor iallefall så jag är jättenöjd köpte också en mössa.och ett nagellack.Nej det var typ bara det jag skulle skriva.Så vi ses förhoppningsvis imorron.
See Yaa Suckers.
Hej då.Bye Bye /Urrel

Lugn kväll.

Hello! Idag så blev det en lugn kväll med idol tittande och sen så blev det vem kan slå filip och fredrik.Var ganska kul på vem kan slå filip och fredrik.men på idol så blev jag arg bara för att alexander åkte ut han var för fan en av dom bästa.men men sånt är livet.nu ska jag nog ta och kolla emmies blogg och sen ska jag ta och kolla på tv.
See Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

In the school.

Hello! Just nu är man i skolan gör typ inget är skit tråkigt, men men jag orkar inte bry mig.Igår på idol så åkte fyra av mina favoriter ut.fy fan vad arg jag var då!!!!!  Jag typ grinade hur mkt som helst men det var ingen hemma så jag brydde mej ej.Nej nu ska jag ta och dra
See Yaa Suckers.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Har varit till mormor och morfar.

Hello! Idag så cyklade jag till mormor och morfar.Det var ett tag sen jag var där.Saknar tiden då man var liten och var hos mormor och morfar varje dag bara för att mamma och papp jobbade då lekte men och hade det kul med morfar.Man spelade lägga pannkaka och lekte spindeln..Saknar den tiden så mycket och speciellt mormors fattiga riddare.Men men nu är man äldre och inte lika barnslig men om jag kunde gå tillbaka i tiden så skulle jag gärna göra det..Och då skulle jag ta vara på tiden med mormor och morfar bror och syster skulle jag vara med hela dagen och bara ha det kul istället.Nej det var bara det jag skulle säga,nu ska jag ta och baka kladdkaka.
See Yaa Suckers.
Hej då.

Bye Bye /Urrel

Vattenpoker.

Hello! Nu sitter jag här igen Jonna och Carro har precis dragit hem till sig efter lite spel och sånt vi körde sjuan och vattenpoker.Jonna vann på sjuan men jag vann på vattenpoker.Sex glas vatten och jag har fortfarande inte varit på toa konstigt nog men jag måste snart ta och gå.Men men får väll ta och dra då.
See Yaa Suckers.
Hej då.


Bye Bye /Urrel

Idag så fyller min kusin ett år!

Hello! Idag så fyller min kusin Elin ett år och jag säger grattis till henne här på bloggen även om ingen läser så har jag iallefall sagt grattis.Mamma har skickat upp vårat paket till henne eftersom hon bor i Luleå så tyckte vi att det var lite onödigt att åka dit bara för det här.Men men har verkligen inte skrivit på länge nu men jag har inte haft någon skriv lust,men nu ska jag ta och dra.
See Yaa Suckers.
Hej då.Bye Bye /Urrel

7 september var den bästa dagen i hela mitt liv.

Hello! I söndags så såg jag då R.E.M och det var då det coolaste jag har varit med om även om tidningarna inte tyckte att dom var så bra så tyckte jag att dom var bra.Fast det sämsta var att dom inte spelade every body hurts.Det bästa var nog att dom spelade losing my religion för då blev det liv på sittplatserna  där jag satt.Så jag kan helt enkelt säga att dom var jävligt bra.Nej nu ska jag ta och kolla hur det går med min sockerkaka.

See Yaa Suckers.
Hej då.


Bye Bye /Urrel

Idag så är det R.E.M

Hello! Idag så är det R.E.M längtar som satan kan jag säga er.Syrran kommer hit vid typ två och då ska vi typ dra.Nej nu ska jag väll ta och gå till Jonna eftersom hon är här.

Berättar mer imorron om R.E.MSee Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

Jonna ska sova hos mig i dag :)

Hello! Idag så ska Jonna sova hos mig hon sov här i går också bara för att jag är ensam hemma.
Det skulle nog vara ganska läskigt att sova själv.Men eftersom Jonna är en så bra vänn så sov hon här.
'
Emmie kom också hit på kvällen.Vi skrattade väldigt mycket och pratade om gamla minnen som gick snett.

Snart så har jag samling,har match mot Tierp i dag och jag hoppas på att vi vinner med det känns inte som det men man kan väll hoppas.Annars så kommer man väll att få höra det i skolan på måndag.Hoppas att vi vinner eller att det i allefall blir oavgjort.Då kommer vi om Gimo i serien och då ligger vi trea och har chans på att komma tvåa.Nej nu ska jag ta och packa ner mina benskydd och fotbollsskor.

See Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

Badat bubbelbad.

Hello! Nu har man badat bubbelbad med Jonna.Det var roligt vi skrattade väldigt mycket.Idag så var det en krock utanför oss typ.Jag Jonna och Carro gick dit och kollade vad det var så klart.Vad annars liksom.Det är ju inte så mycket som händer här hos oss.Idag har jag också åkt moped.Gick jättedåligt men ändå så var det kul.Nej nu ska jag ta och gå och kolla på C.S.I New York
See Yaa Suckers.
Hej då.
Bye Bye /Urrel

RSS 2.0