Äntligen.

Ja ni äntligen är designen nästan klar, saknas bara lite med kommentar texterna, men det ska jag fixa nån annan dag, så nu ska jag fan ta och börja blogga igen, fattar inte varför jag inte har någon motivation längre, jag som älskade att blogga förut, nej nu ska jag fan ta tag i det här :)

Nej nu ska jag väll ta och kolla på världens mest förnedrande match för mig, pappa tvingar mig att kolla på Brynäs-Djurgården, det är ju ungefär som att kolla på Liverpool-Fiorentina i champions league kvalet, aja jag längtar tills jag får min nya tv,




Bye Bye /Urrel

Design...

Om ni undrar varför designen ser ut som den gör är det för att jag håller på med den, men orkar inte göra nå mer ikväll, får se när den blir klar men ska försöka att skynda mig på med den, men ett tag till dröjer den.. Hoppas att den blir snygg iaf:)





Bye Bye /Urrel

Slut...

Nej nu är det slut bloggat om fotboll på den här bloggen, nu blir den vanlig igen för jag orkar inte skriva fotboll hela tiden, så nu blir det en vanlig blogg men kanske lite mer fotboll på den så att ni vet.,. Hoppas att ni fortfarande läser den...




Bye Bye /Urrel

Många matcher inställda!

Ja ni det är många matcher inställda i England just nu,, men en match som visas just nu är Arsenal - Everton, där det står 1-1.
Everton öppnade starkast och gjorde 1-0 först, men Arsenal har kommit in i matchen och nu gjort 1-1 nu är båda lagen lika bra skulle jag nog säga, mer uppdatering nästa vecka när det blir matcher igen:D




Bye Bye /Urrel

Nu var det ett tag sen.

Ja ni nu var det ett tag sen jag fotbollsuppdaterade här så nu kommer lite information om silly season vart ska alla gå?



Maxi Rodriguez på väg till Liverpool (Tror att det bara blir ett lån eftersom Liverpool inte har några pengar att köpa spelare för)

Arsenal lägger ett bud på 9 miljoner pund för West Hams Carlton Cole

Manchester United har konstaterat att Nemanja Vidic är till salu för 25 miljoner pund,

Inter säger att dem är redo att släppa taget om Patrick Vieria till Manchester City,



Det var allt för idag, för hoppningsvis så kommer det mer uppdateringar imorron om silly season.






Bye Bye /Urrel

RSS 2.0