Veckans match..

Ja ni veckans match den här veckan var för min del Liverpool - Arsenal eftersom man hejjar på Liverpool, vilket inte är så himla roligt just nu, men men man följer sitt lag i vått och torrt..

Match resultat;
Liverpool - Arsenal 1-2
Match referat; Liverpool startade med sin starkaste elva hittills på den här säsongen, man har fått tillbaka Fernando Torres från skada, så inför kvällens match hoppades man på en seger, men så blev inte fallet, för matchen var viktig för båda lagen, Arsenal behövde vinst för att klättra lite nu när united förlorade igår och chelsea gick miste om två poäng. Så man kan ju säga att det var vinna eller försvinna idag, Tyvärr så försvann Liverpool efter målet av Dirk Kuyt i slutet av första halvlek, Liverpool krigade hela första halvlek, men när andra halvlek började var Liverpool sitt gamla vanliga jag med ett försvar som låg långt ner i egen planhalva, Arsenal började ju då såklart att kriga då, och då blev det utdelning, ett självmål av Glen Johnson som fick hela Liverpool's försvar att bara bli sämre och sämre, tråkigt värre eftersom Liverpool ville att det här skulle bli deras vändning, men icke sa nicke, Liverpool ligger fortfarande 13 poäng efter serie ledarna Chelsea och nu kan man nog säga att Liverpool inte kommer att vinna något det här året eftersom dem redan har åkt ur champions leauge.

P.s Valencia - Real Madrid blev 2-3 igår, mer info om fotboll imorron igen tror jag.